De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Claudia de Breij - Wat Als - 2024 in De Tamboer - Set Vexy
het-zwanenmeer-2024-in-de-tamboer
Thjum Arts - Hoe heeft het zover kunnen komen - 2025 in De Tamboer - Lenka Hoogh
Fien en Teun de Musical - Circus op de boerderij - 2025 in De Tamboer
Karin Bloemen - Gladys Ella Barbra Adele Karin - 2025 in De Tamboer - Richard Broekhuijzen
The Cinemusic Experience - Filmmuziek live in concert - 2025 in De Tamboer
Waterlanders - Randy Fokke ea - 2024 in De Tamboer

Start kaartverkoop - verkoopmoment 4

Verkoopmoment 4: Kluun, Claudia de Breij, Frank Boeijen en meer!

14 mei 2024

De kaartverkoop van theaterseizoen 2024 - 2025 is gestart!

Vandaag start de laatste kaartverkoopronde van nieuwe voorstellingen uit theaterseizoen 2024-2025! Verzeker jezelf van een kaartje voor jouw favoriete artiest of voorstelling en wees er snel bij. Onderstaande linkjes werken tot donderdag 16 mei 9.59 uur alleen als je bent ingelogd met je Tamboer-account.

Lees ook nog even verder voor meer leuk nieuws!

Kinderen gratis toegang

Theater De tamboer biedt, met ingang van seizoen 2024-2025, gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar op een geselecteerd aantal jeugdvoorstellingen. Het is belangrijk kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met kunst en cultuur. Het vergroot de belevingswereld en het inlevingsvermogen, het stimuleert de creativiteit en draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. De Tamboer ziet graag dat zoveel mogelijk kinderen het theater bezoeken, ook als de financiële middelen er niet zijn. Dit is een initiatief, mede mogelijk gemaakt met een financiële ondersteuning van Rabobank, in samenwerking met Theaters Regio Zwolle. 

September = festivalmaand

Het theaterseizoen 2024-2025 trapt De Tamboer af met een festivalmaand. Waar het publiek gewend was verschillende festivals terug te zien gedurende het seizoen, is nu alles geconcentreerd in één maand; de maand september. Het voordeel is dat de tuin erbij betrokken kan worden, het weer mogelijk gunstig is en het nog lang licht is. De Tamboer trapt af met een nieuw festival; CulTinair Hoogeveen op zaterdag 31 augustus 2024. Het publiek kan hier voorproefjes van voorstellingen verwachten, lekker eten en nog veel meer. De festivalmaand sluit De Tamboer af met nog een nieuw festival; Revival Music Festival, waar we, met onder andere The Fortunate Sons, collectief terugkijken naar de hoogtijdagen van de popmuziek. 

Alles fijn op een rijtje!

In dit overzicht staan alle voorstellingen uit seizoen 2024-2025.

Bekendmaking nieuwe programmering

We maken het programma in delen bekend. Ben je ingelogd in jouw account, dan kun je vanaf de volgende data kaarten bestellen via onze website:

  • Dinsdag 14 mei om 10.00 uur

Liever geen account? De reguliere verkooprondes starten twee dagen later op:

  • Donderdag 16 mei om 10.00 uur