De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

REIS - Klassiek voor kleintjes - 2024 in De Tamboer

REIS! (0+, 1,5+ en 2+)

Klassiek voor kleintjes

REIS! (0+)
zo 10 november 2024 14:00 uur
Bestel
REIS! (1,5+)
zo 10 november 2024 15:00 uur
Bestel
REIS! (2+)
zo 10 november 2024 16:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 5,00

Klassiek voor kleintjes komt terug naar De Tamboer!

Drie aparte interactieve concerten vol klassieke muziek, voor 0+, 1,5+ en 2+, elk concert afgestemd op de leeftijd van de bezoekers. Speel je mee?

Ga je mee op muzikale reis met Krulmuziek, met Hester Verhoeff (viool), Zdenka Procházková (altviool), Sebastiaan van den Bergh (cello) en multi-muzikant Félice van der Sande? De wielen van de bus nemen de kinderen mee naar de mooiste, vrolijkste en leukste klassieke muziek uit allerlei landen. De klanken van de viool, altviool en de warme cello laten je dromen van het strand in Spanje, de fjorden in Noorwegen, de Hongaarse ritmes of de Italiaanse gastvrijheid. De muzikanten spelen en dansen samen met de kinderen.

0+

De baby’s nemen plaats op het grote kleed, terwijl ze als kleine muzikantjes mee kunnen spelen met muzikaal speelgoed. Let op: maximaal één begeleider op het kleed. Extra personen zitten op de tribune.

1,5+

De dreumesen nemen plaats op het grote kleed, terwijl ze als kleine muzikantjes mee kunnen spelen met muzikaal speelgoed. Let op: maximaal één begeleider op het kleed. Extra personen zitten op de tribune.

2+

De peuters en kleuters nemen plaats in de zaal.

Meer weten? Check krulmuziek.nl

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?