Algemene website foto's
Algemene website foto's
Cultuureducatie in Hoogeveen omvat jaarlijkse projecten als de Kunstcarrousel en Cultuur Menu.
Algemene website foto's
Het Café van De Tamboer is geschikt om lekker te borrelen na afloop van een voorstelling of bijeenkomst.
De orkestbak van de Tamboerzaal is uitermate geschikt bij grote orkesten en gezelschappen
Algemene website foto's

De ideale locatie voor ieder evenement, verhuring of feest

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, congres, evenement of andere zakelijke bijeenkomst? Of juist op zoek naar een origineel teamuitje, workshop of podium voor een eigen groep of vereniging? Bij De Tamboer ben je aan het juiste adres. Ons professionele team staat klaar om iedere bijeenkomst tot een succes te maken. Wij denken graag mee, nemen de organisatie uit handen, zetten iedere bijeenkomst in de spotlight en zorgen voor een onvergetelijke beleving.

Voor bedrijven

Theater De Tamboer is centraal gelegen in Noord-Nederland, gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en beschikt over veel parkeerruimte. Dit maakt ons de perfecte evenementenlocatie voor zakelijke evenementen en verhuringen in Drenthe en Hoogeveen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Lees dan verder op onze pagina voor bedrijven.

Culturele Business Club

De Tamboer start met ingang van september 2024 een Culturele Business Club. Een Business Club voor bedrijven met een duidelijk maatschappelijk karakter, waarvan een deel van de bijdrage rechtstreeks ten goede komt aan een maatschappelijk doel; cultuur brengen naar mensen waarvoor cultuur niet vanzelfsprekend toegankelijk (meer) is. Klik hier voor meer informatie.

Zelf organiseren

Ons team heeft jarenlange ervaring met het organiseren van voorstellingen, activiteiten en evenementen. Wil je samen met ons een nieuw evenement organiseren? Of droomt je vereniging of groep al jarenlang van een optreden op een professioneel podium? Grijp je kans. Maar ook voor het geven van een feest, borrel, trouwerij of afscheidsdienst zit je bij ons goed. Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina zelf organiseren.

Zalen en ruimtes

De Tamboer beschikt over verschillende zalen en ruimtes, die flexibel inzetbaar zijn voor grote én kleine evenementen. Alle zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en voorzien van alle denkbare moderne technische faciliteiten. Neem een kijkje in onze zalen en ruimtes.

Verhuur

Wist je dat je onze zalen en ruimtes of zelfs de volledige Tamboer kunt afhuren voor jouw evenement, bijeenkomst, groepsuitje of borrel? Voor elk soort evenement bieden wij een passende ruimte. Bekijk onze verhuurmogelijkheden.

Livestream

Livestreaming is niet meer weg te denken. Met online streams is producten onder de aandacht brengen, mensen betrokken houden en kennis overdragen op afstand mogelijk. Lees er alles over op onze pagina Livestreaming, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hybride evenement organiseren met uniek virtueel platform

Ga je een stapje verder en wil je een hybride evenement organiseren, waarbij je fysieke aanwezigheid én online met elkaar verbindt? In samenwerking met MEEPLE biedt De Tamboer een online, digitale variant van onze fysieke evenementenlocatie aan. 

Bekijk onze demo-omgeving en lees meer op onze pagina Hybride evenementen.

Contact

Meer weten? Neem contact op via 0528 – 280 190 of vul onderstaand contactformulier in.

Waarom De Tamboer?

  • Een vakkundig, enthousiast en gastvrij team
  • Professionele horecaverzorging
  • Multifunctionele grote en kleine (theater)zalen
  • Alle denkbare technische faciliteiten door vakkundige technici
  • Goede bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer
  • Ruime parkeergelegenheid direct achter De Tamboer
  • Centrale locatie in Noord-Nederland, gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg
  • Een bijeenkomst op maat, helemaal naar wens

Neem alvast een kijkje in ons gebouw!

De Flexfoyer

Kom ontmoeten, werken, presenteren en vergaderen in onze Flexfoyer!

Culturele Business Club

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /