Het toneel van de Tamboerzaal is uitermate geschikt als locatie voor een borrel of bijeenkomst.
Cultuureducatie in Hoogeveen omvat jaarlijkse projecten als de Kunstcarrousel en Cultuur Menu.
De grote zaal van De Tamboer is in 2020 omgetoverd tot Tamboer-lounge met gezellige bankjes, fauteuils en zitjes.
Het Café van De Tamboer is geschikt om lekker te borrelen na afloop van een voorstelling of bijeenkomst.
De orkestbak van de Tamboerzaal is uitermate geschikt bij grote orkesten en gezelschappen

De ideale locatie voor ieder evenement, verhuring of feest

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, congres, evenement of andere zakelijke bijeenkomst? Of juist op zoek naar een origineel teamuitje, workshop of podium voor een eigen groep of vereniging? Bij De Tamboer ben je aan het juiste adres. Ons professionele team staat klaar om iedere bijeenkomst tot een succes te maken. Wij denken graag mee, nemen de organisatie uit handen, zetten iedere bijeenkomst in de spotlight en zorgen voor een onvergetelijke beleving.

Voor bedrijven

Theater De Tamboer is centraal gelegen in Noord-Nederland, gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en beschikt over veel parkeerruimte. Dit maakt ons de perfecte evenementenlocatie voor zakelijke evenementen en verhuringen in Drenthe en Hoogeveen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Lees dan verder op onze pagina voor bedrijven.

Zelf organiseren

Ons team heeft jarenlange ervaring met het organiseren van voorstellingen, activiteiten en evenementen. Wil je samen met ons een nieuw evenement organiseren? Of droomt je vereniging of groep al jarenlang van een optreden op een professioneel podium? Grijp je kans. Maar ook voor het geven van een feest, borrel, trouwerij of afscheidsdienst zit je bij ons goed. Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina zelf organiseren.

Zalen en ruimtes

De Tamboer beschikt over verschillende zalen en ruimtes, die flexibel inzetbaar zijn voor grote én kleine evenementen. Alle zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en voorzien van alle denkbare moderne technische faciliteiten. Neem een kijkje in onze zalen en ruimtes.

Verhuur

Wist je dat je onze zalen en ruimtes of zelfs de volledige Tamboer kunt afhuren voor jouw evenement, bijeenkomst, groepsuitje of borrel? Voor elk soort evenement bieden wij een passende ruimte. Bekijk onze verhuurmogelijkheden.

Coronaproof: online livestream

Hoe houd je personeel of leden betrokken in een tijd waarin je niet fysiek bij elkaar kunt komen? Hoe kun je producten of diensten onder de aandacht blijven brengen bij consumenten? Hoe draag jij kennis over naar je zakelijke netwerk? Het antwoord is: livestreaming. Lees er alles over op onze pagina Livestreaming, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hybride evenement organiseren met uniek virtueel platform

Ga je een stapje verder en wil je een hybride evenement organiseren, waarbij je fysieke aanwezigheid én online met elkaar verbindt? In samenwerking met MEEPLE biedt De Tamboer een online, digitale variant van onze fysieke evenementenlocatie aan. 

Bekijk onze demo-omgeving en lees meer op onze pagina Hybride evenementen.

Contact

Meer weten? Neem contact op via 0528 – 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Waarom De Tamboer?

  • Een vakkundig, enthousiast en gastvrij team
  • Professionele horecaverzorging
  • Multifunctionele grote en kleine (theater)zalen
  • Alle denkbare technische faciliteiten door vakkundige technici
  • Goede bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer
  • Ruime parkeergelegenheid direct achter De Tamboer
  • Centrale locatie in Noord-Nederland, gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg
  • Een bijeenkomst op maat, helemaal naar wens

Neem alvast een kijkje in ons gebouw!

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /