Via de formule Stadsprogrammering van Theater De Tamboer is het podium voor iedereen. Van solo en duo acts tot groepen, van het Kerst Musical Concert van Scala tot het School Musical Festival.
Zelf iets organiseren in De Tamboer? Stadsprogrammering, schoolmusical, feest, alles kan.
Trouwen in het theater? Dat kan bij De Tamboer.
Livestreaming in de Tamboerzaal, foto door Kim Stellingwerf

Zelf organiseren

Zit je boordevol creatieve ideeën en wil je zelf een activiteit organiseren met je dansgroep, toneelgroep of andere vereniging? Of op zoek naar de perfecte locatie voor een borrel, feest of trouwreceptie? Zoek dan niet verder. Het professionele team van De Tamboer staat klaar om iedere activiteit om te toveren tot het evenement van jouw dromen. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar.

Als particulier

Theater De Tamboer beschikt over vele zalen en ruimtes, die volledig naar wens en op maat kunnen worden ingericht. Zo hebben wij volop ervaring met het organiseren van onder meer:

Als vereniging of groep

Ons team heeft jarenlange ervaring met het organiseren van voorstellingen, activiteiten en evenementen. Wil je samen met ons een nieuw evenement organiseren? Of droomt je vereniging of groep al jarenlang van een optreden op een professioneel podium? Dat kan!

De Tamboerzaal en Passagezaal lenen zich perfect voor het opvoeren van een toneelstuk, dansuitvoering, concert of modeshow. Zo organiseren dansgroepen als Tresor Dance Center, Top Fit en musical- en dansgroepen van Scala Centrum voor de Kunsten ieder jaar hun einduitvoering in De Tamboer.

Wij denken mee over de uitvoering, nemen de kaartverkoop uit handen en ondersteunen in publiciteit. Lees meer over onze stadsprogrammering voor regionale semiprofessionele en amateurgezelschappen.
Ook professionele gezelschappen zijn van harte welkom in onze theaterzalen, die beschikbaar zijn voor verhuur. De Mega Sint Show, QMusic The Party en vele anderen gingen al voor.

Als bedrijf

Bekijk alle mogelijkheden rondom zakelijke verhuur en evenementen voor bedrijven.

Contact

Neem contact op via 0528-280110 of vul onderstaand contactformulier in.

Waarom De Tamboer?

  • Een vakkundig, enthousiast, creatief en gastvrij team
  • Multifunctionele grote en kleine (theater)zalen
  • Alle denkbare technische faciliteiten door vakkundige technici
  • Ondersteuning in kaartverkoop, publiciteit en organisatie
  • Groot netwerk op het gebied van sprekers en workshops
  • Een bijeenkomst op maat, helemaal naar wens

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /
Veelgestelde vragen

Ik wil voor mijn event, vergadering, voorstelling of congres een zaal huren. Hoe doe ik dat?