De première van Roodkapje de Musical in een uitverkochte Tamboerzaal
Jeugdtheaterdag 2023 - De Tamboer - Anouk Schamper Fotografie
Jeugdtheaterdag 2023 - De Tamboer - Anouk Schamper Fotografie
Nationaal Theaterweekend - 2024 - Anouk Schamper Fotografie
Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!

Groepsuitje in De Tamboer

De Tamboer; de ideale locatie voor een groepsuitje

Een origineel groepsuitje organiseren, voor je vriendengroep, je team of vereniging? Even lekker een avondje écht uit zijn? Wij organiseren graag een compleet verzorgde theateravond naar wens.

Volledige avond uit

Bekijk in ons theaterprogramma welke voorstellingen er de komende tijd gepland staan. Maar misschien wil jij wel meer dan dat!

Groepsreservering

Bestaat de groep uit meer dan tien personen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontvangstruimte

Een persoonlijke ontvangstruimte voor jouw groep? Wij reserveren graag het Café, de Salon of de Notenkrakers als ontvangstruimte en zorgen dan voor een kopje koffie, thee en iets lekkers. Deze ruimtes zijn ook ideaal voor (leden)vergaderingen, voorafgaand aan het voorstellingsbezoek.

Eten en drinken

Voor groepen kunnen wij in een afgescheiden ruimte passende catering verzorgen. Zo serveren we met plezier een heerlijk diner of buffet, maar ook een high tea of wijnproeverij behoren tot de mogelijkheden. Alles helemaal naar wens, we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Meet & Greet

Sommige artiesten of gezelschappen zijn bereid tot een Meet & Greet. Wat is er nu leuker om na afloop van de voorstelling nog even na te praten in een besloten ruimte mét de artiest? We kunnen niks beloven, maar doen ons met plezier ons uiterste best om dit mogelijk te maken.

Workshop

Bezoekt je groep een dansvoorstelling en zou je zelf ook wel eens met de voeten van de vloer willen? Of benieuwd hoe het is om op een djembé te trommelen? Met ons uitgebreide netwerk in de theaterwereld gaan wij graag op zoek naar een passende workshop bij de voorstelling die jullie bezoeken. Of dat nu voorafgaand aan de voorstelling is als opwarmertje, of wanneer je na afloop van de voorstelling vol inspiratie zit.

Inleiding

Bij sommige voorstellingen bieden wij een inleiding aan. Inleidingen worden meestal verzorgd door een regisseur, acteur of maker van de voorstelling en geven verdieping en inzichten in de voorstelling. Dit biedt een interessante inkijk in hoe een theatervoorstelling tot stand komt en zorgt vaak voor herkenning tijdens de voorstelling.

Borrel

Na afloop van de voorstelling nog even gezellig napraten en borrelen? Ook dat is geen probleem en kan indien gewenst in een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld in het Café of een van onze andere zalen en ruimtes.

Meer weten?

Neem contact op via 0528 - 280 190 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /