Tijdens het Bluesfestival staat het plein voor De Tamboer vol met fietsen.

Routebeschrijving

Reis snel en gemakkelijk naar Theater De Tamboer

Bezoekadres

Theater De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen

De Tamboer is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg en met openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het theater. 

Route

Vul hier een adres in voor een routebeschrijving.

Vanaf Emmen (A37)

Neem vanaf de A37 afslag 1 Hoogeveen Oost en sla bij de stoplichten linksaf naar de Meester Cramerweg. Sla bij de tweede rotonde rechtsaf, vervolgens bij de eerste rotonde linksaf naar De Vos van Steenwijklaan. De weg gaat over in de Grote Kerkstraat, volg doorgaand verkeer in de bocht naar rechts. Aan de linkerzijde bevindt zich parkeerterrein Markt achter De Tamboer.

Vanaf Zwolle (A28)

Volg bij knooppunt Hoogeveen de A28 richting Assen. Neem afrit 26 Hoogeveen en sla bij de stoplichten linksaf. Sla bij de eerste rotonde linksaf naar de Van Limburg Stirumstraat. Vervolg deze weg (P-route) alsmaar, tot aan het bord met parkeerterrein Markt naar rechts, of parkeerterrein Mauritsplein naar links. Beide bevinden zich op loopafstand van De Tamboer.

Vanaf Assen (A28)

Neem vanaf de A28 afslag 27 Fluitenberg, aan het einde van de afrit linksaf. Sla bij de tweede stoplichten rechtsaf. Ga bij de eerstvolgende rotonde linksaf, daarna direct rechtsaf naar de Brinkstraat. Sla linksaf naar de Willemskade. Je ziet een bord met parkeerterrein Markt naar rechts of parkeerterrein Mauritsplein naar links. Beide bevinden zich op loopafstand van De Tamboer.