Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u profiteren van exclusieve winacties, op de hoogte blijven van nieuwe boekingen en leuke voorproefjes ontvangen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van De Tamboer en Het Podium. 
U kunt hieronder zelf aangeven over welke voorstellingen of concerten u nieuws wilt ontvangen. Wilt u alles weten over De Tamboer? Kies dan voor De Tamboer nieuwsbrief, of geef juist aan in welke genres u geïnteresseerd bent. Er is ook een speciale Tamboer Kids nieuwsbrief, voor de jongste theaterbezoekertjes. Wilt u alleen op de hoogte worden gehouden van de concerten in Het Podium? Kies dan voor de Podium nieuwsbrief. 
Als u voor de Tipmail kiest sturen we u geen nieuwsbrieven, maar laten we het u wel weten wanneer uw favoriete artiest terugkomt. Stel: u heeft Waylon in De Tamboer bezocht. Mochten we Waylon opnieuw boeken, dan hoort u dat zeker via de Tipmail!

Nieuw theaterseizoen

Vanaf eind maart maken we wekelijks nieuwe voorstellingen bekend via onze website, digitale nieuwsbrief en sociale kanalen. Bent u alleen geïnteresseerd in cabaret? Geen probleem! Geef bij uw nieuwsbrief-aanmelding aan over welke genres u nieuws wilt ontvangen, dan vallen we u niet lastig met de rest. Bent u een culturele omnivoor? Dan houden we u gewoon lekker overal van op de hoogte. Heeft u liever iets tastbaars in uw handen? Ook dan geen nood: in mei verschijnt ons nieuwe programma, met een overzicht van het complete theateraanbod.

Aanmelden

Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Nieuwsbrieven:

 
 
 
 

Nieuwsbriefvoorkeuren:

 
 
 
 
 
 

Deel via