De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Trouwen in het theater? Dat kan bij De Tamboer.
Trouwerij of fotoshoot voor je bruiloft in het theater.

Trouwen in De Tamboer

Trouwen in De Tamboer? Jazeker, dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Trouwlocatie

De Tamboer is door de gemeente Hoogeveen vastgesteld als officiële trouwlocatie, voor wie de ambtelijke huwelijksvoltrekking niet op het stadhuis wil voldoen. Dankzij onze vele multifunctionele zalen en ruimtes bieden wij diverse mogelijkheden voor de bruiloft van jouw dromen.

Ambtelijk huwelijk

Voor de voltrekking van het ambtelijk huwelijk is de Salon een prachtige zaal. In deze mooie lichte ruimte met hoog plafond, grenzend aan de Beeldentuin, is ruimte voor 80 zitplaatsen. Afhankelijk van de opstelling kunnen er meer gasten verblijven.
Daarnaast is de Forum Foyer ook een geschikte ruimte voor de voltrekking van het huwelijk. Ook deze ruimte heeft een mooie lichtinval met de vele ramen en grenst aan de Binnentuin van De Tamboer. Ook hier kunnen we variëren met de opstelling en afhankelijk daarvan veel gasten verwelkomen.

Bruidsreportage

Gek op theater én op zoek naar een unieke locatie voor de bruidsreportage? Dan is De Tamboer perfect. Wij zetten je in de spotlight in onze theaterzalen, op het toneel en voor de spiegel in de artiestenkleedkamer. Dat belooft een originele fotoshoot!

Bruiloft

Ben je op zoek naar één locatie voor een complete bruiloft? Ook dat behoort tot de mogelijkheden in De Tamboer. We rollen de rode loper graag uit voor jullie aankomst als bruidspaar. Dankzij de vele ruimtes zijn de diverse onderdelen van jouw bruiloft in één en hetzelfde gebouw te realiseren.

Zo zou na de voltrekking van het ambtelijk huwelijk en receptie in de Salon, bijvoorbeeld een diner of buffet in het Café of de Forum Foyer kunnen plaatsvinden. De opstelling is volledig naar wens: van chique, ronde gedekte tafels tot een lange stamtafel of meerdere kleine, gezellige zitjes.

Voor het feest wordt de Forum Foyer of zelfs de Tamboerzaal omgetoverd tot dansvloer. Dansen op het toneel van de grote zaal is toch een onvergetelijke ervaring, voor zowel bruidspaar als gasten? Alle ruimtes beschikken daarnaast over technische faciliteiten, zoals een geluidsinstallatie en scherm met beamer. Creatieve familieleden en vrienden kunnen dus naar hartlust hun ABC’s of andere acts opvoeren. Genieten!

Entertainment

Wij kunnen helpen bij de invulling van de bruiloft en gaan graag op zoek naar het perfecte entertainment. Wat denk je van een feestelijke band, een goochelaar of stand up comedian? Ons uitgebreide netwerk in de theaterwereld zetten wij moeiteloos in.

Afspraak maken

Neem contact op via 0528 – 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /