Trouwen in het theater? Dat kan bij De Tamboer.
Trouwerij of fotoshoot voor je bruiloft in het theater.

Trouwen in De Tamboer

De Tamboer; de ideale locatie voor jouw bruiloft

Bij De Tamboer in Hoogeveen kun je trouwen op een unieke en bijzondere locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan klaar om jouw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Trouwlocatie

De Tamboer is door de gemeente Hoogeveen erkend als officiële trouwlocatie, perfect voor wie een ambtelijke huwelijksvoltrekking op een bijzondere plek wil laten plaatsvinden. 

Wil je alle onderdelen van je bruiloft op één locatie? Bij De Tamboer is dat mogelijk. Van ceremonie tot receptie, diner en feest, alles kan binnen hetzelfde gebouw plaatsvinden.

Onze ruimtes

Voor het avondfeest transformeren we de Forum Foyer of zelfs de grote Tamboerzaal tot een bruisende dansvloer. Dansen op het podium van de grote zaal zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Liever een kleinere ruimte? Denk dan eens aan onze Salon. Een prachtige zaal met een hoog plafond en veel natuurlijk licht, grenzend aan de Beeldentuin. Hier is ruimte voor 80 zitplaatsen, met flexibele opstellingen voor meer gasten.

Alle ruimtes zijn uitgerust met moderne technische voorzieningen zoals een geluidsinstallatie en scherm met beamer, perfect voor speeches en creatieve acts van familie en vrienden.

Bruiloftfotografie

Voor een unieke bruidsreportage biedt De Tamboer de perfecte setting in onze theaterzalen, op het toneel en zelfs in de artiestenkleedkamer. Een originele en onvergetelijke fotoshoot gegarandeerd!

Entertainment

Ons uitgebreide netwerk in de theaterwereld zorgt ervoor dat we het perfecte entertainment voor jouw bruiloft kunnen regelen. Van een feestelijke band tot een goochelaar of stand-up comedian, alles is mogelijk om jouw feest nog specialer te maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over trouwen bij De Tamboer in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op via 0528 - 280 190 of vul het contactformulier in op onze website.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /