De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!
Het Café van De Tamboer is geschikt om lekker te borrelen na afloop van een voorstelling of bijeenkomst.
Het toneel van de Tamboerzaal is uitermate geschikt als locatie voor een borrel of bijeenkomst.

Borrelen in De Tamboer

Je bent op zoek naar de perfecte locatie voor het organiseren van een borrel. Of dat nu voor een grote groep mensen is of juist voor een klein gezelschap, of het gaat om een eindejaars- of nieuwjaarsborrel voor bedrijven of juist een borrel ter gelegenheid van jouw persoonlijke jubileum… Eén ding kunnen wij beloven: bij De Tamboer ben je aan het juiste adres.

Mogelijkheden op maat

Met onze multifunctioneel inzetbare zalen en ruimtes bieden wij vele mogelijkheden. Zo kunnen we in het Café een gezellige borrel organiseren voor kleinere groepen. Afhankelijk van de opstelling kunnen er tot 80 personen komen borrelen. Wil je statafels of kies je liever voor gezellige lage zitjes? Alles is bespreekbaar. Ook de Salon is een sfeervolle ruimte, van waaruit je met mooi weer rechtstreeks de Beeldentuin in wandelt.

Op zoek naar ruimte voor een grote groep mensen? Denk dan eens aan de Forum Foyer of misschien zelfs wel de Tamboerzaal. Borrelen op het toneel van de grote zaal is immers een unieke ervaring om niet snel te vergeten. Met onze technische faciliteiten zorgen we voor de perfecte verlichting en sfeer.

Catering

Een borrel is geen borrel zonder een hapje en een drankje. Wij denken graag mee over de perfecte invulling van de catering. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met allergieën en wensen van vegetariërs en veganisten.

Meer weten?

Neem contact op via 0528 - 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /