Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!
Feest in de Forumfoyer met liveband
Maurice - horeca De Tamboer - 2023

Borrelen in De Tamboer

De Tamboer; de ideale locatie voor jouw borrel

Of je nu een borrel organiseert voor een grote groep mensen, een klein gezelschap, een eindejaars- of nieuwjaarsborrel voor bedrijven, of een persoonlijk jubileum viert… Bij De Tamboer ben je aan het juiste adres voor een geslaagde borrel.

Theater op maat

Met onze multifunctionele zalen en ruimtes bieden wij talloze mogelijkheden:

  • Café: Ideaal voor gezellige borrels met kleinere groepen. De opstelling kan naar wens worden aangepast met statafels of gezellige zitjes. Tot 80 personen kunnen hier genieten van een borrel. Bij mooi weer wandel je zo de Beeldentuin in.
  • Salon: Een sfeervolle ruimte met directe toegang tot de Beeldentuin, perfect voor een intieme borrelsetting.
  • Forum Foyer: Geschikt voor grote groepen. Hier kun je een borrel organiseren met een prachtig uitzicht en alle benodigde technische faciliteiten voor de juiste sfeer.
  • Tamboerzaal: Een unieke ervaring om te borrelen op het podium van deze grote zaal, met professionele verlichting en ambiance.

Horeca

Een borrel is niet compleet zonder goed eten en drinken. Ons professionele team denkt graag met je mee over de perfecte catering. We houden daarbij rekening met alle dieetwensen, allergieën, en specifieke voorkeuren zoals vegetarisch en veganistisch.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van jouw borrel bij De Tamboer in Hoogeveen? Neem dan contact met ons op via 0528 - 280 190 of vul het contactformulier in op onze website.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /