De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!
Feest in de Forumfoyer met liveband
Op zoek naar de perfecte locatie voor een kerst bijeenkomst? Kom naar De Tamboer
In de Parkfoyer zijn tijdens de festivals van De Tamboer  vaak intieme optredens.

Feest organiseren in De Tamboer

Je bent jarig en wordt vijftig jaar. Je neemt na vele jaren vol plezier afscheid van je collega’s en werk. Je gaat een jaar op wereldreis. Je bent 25 jaar getrouwd en wilt dat vieren met familie en vrienden. Je verkoopt je huis en vertrekt voor lange tijd naar het buitenland. Wat de reden voor het vieren ook is, bij De Tamboer organiseer jij een bijzonder, onvergetelijk feest!

Volledig naar wens

Het professionele, gastvrije team van De Tamboer staat klaar om jouw droomfeest te organiseren. Weet je al precies hoe jouw feest eruit moet komen te zien? Of wil je juist even samen brainstormen over de mogelijkheden? Alles kan en mag.

Groot of klein

De Tamboer beschikt over vele multifunctionele zalen en ruimtes, waarmee we aan ieders wens kunnen voldoen.

Juist ook voor kleinere groepen tot 80 personen, beschikken we over gezellige, sfeervolle ruimtes, zoals het Café, de Salon en de Notenkrakers. We richten de ruimtes in overleg in: worden het statafels of juist gezellige lage zitjes? Bij mooi weer wandelen gasten vanuit de Salon en Notenkrakers gemakkelijk de tuin in.

Wordt het feest groot en uitbundig? Dan is de Forum Foyer misschien iets voor jou. Deze grote lichte ruimte bevat niet alleen technische voorzieningen, zoals een geluidsinstallatie en scherm met beamer, maar grenst ook nog eens aan de Beeldentuin en Binnentuin. Bij mooi weer kunnen gasten dus lekker naar buiten toe.

Ga je helemaal voor een onvergetelijke ervaring? Dan is het toneel van de Tamboerzaal de perfecte locatie. Het moment waarop gasten het podium betreden en genieten van het unieke uitzicht op de zaal, zullen ze niet snel vergeten.

Eten en drinken

Geen feest zonder eten en drinken. Of dat nu een lopend buffet wordt, een gezonde lunch of lekkere borrelhapjes, ons team denkt graag mee over passende catering. We houden uiteraard ook rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Entertainment

Ons team beschikt over een uitgebreid netwerk. Zo werken wij niet alleen samen met betrouwbare leveranciers op het gebied van catering en aankleding, maar hebben wij ook veel contacten in de theaterwereld.

Ben je op zoek naar extra entertainment tijdens je feest? Laat het ons weten. Wij gaan graag op zoek naar datgene wat jouw feest nog net iets extra’s geeft. Denk aan een goede band, pianist of singer-songwriter voor muzikale omlijsting van het feest. Maar ook aan een stand up comedian, interessante spreker of spetterend optreden van een dansgroep. Alles is mogelijk in De Tamboer.

Afspraak maken?

Neem contact op via 0528 - 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /