Het toneel van de Tamboerzaal is uitermate geschikt als locatie voor een borrel of bijeenkomst.
Coronaproof opstelling van de Salon
Op zoek naar de perfecte locatie voor een kerst bijeenkomst? Kom naar De Tamboer

Alle mogelijkheden voor uw bedrijf in De Tamboer

De Tamboer roept waarschijnlijk vooral associaties aan het bezoeken van een voorstelling of concert op. Maar wij bieden ook ruimtes of zelfs het hele gebouw aan voor verhuur en organisatie van bedrijfsevenementen of bijeenkomsten. Is jouw bedrijf op zoek naar de perfecte locatie voor een beurs, congres, bedrijfsfeest of workshop? Zoek dan niet verder. Het professionele team van De Tamboer staat klaar om iedere bijeenkomst tot een succes te maken! Wij denken graag mee, nemen de organisatie uit handen en zorgen voor een onvergetelijke beleving.

Oneindige mogelijkheden

Theater De Tamboer is centraal gelegen in Noord-Nederland en is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende invalswegen en met het openbaar vervoer. Dit maakt ons de perfecte evenementenlocatie in Drenthe en Hoogeveen. We beschikken over verschillende zalen en ruimtes, flexibel inzetbaar voor elk denkbaar evenement en uitgerust met alle mogelijke technische faciliteiten. Onze ruimtes kunnen volledig naar wens en op maat worden ingericht. Ons team vakkundige heeft volop ervaring met het organiseren van onder meer:

Catering

Een bijeenkomst is natuurlijk niet compleet zonder eten en drinken. Ons professionele horecateam staat klaar om de catering te verzorgen. Of dat nou een gezonde lunch, een lopend buffet of een lekkere borrel wordt, ons team denkt graag mee over passende catering. Uiteraard houden wij rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Uniek netwerk

De Tamboer beschikt over een uitgebreid netwerk in de theaterwereld. Wij denken moeiteloos mee over de perfecte, unieke toevoeging aan de bijeenkomst. Zo kunnen we zorgen voor een interessante spreker, een pianist voor de nazit, een stand-up comedian tijdens de pauze, bedenk het maar. Niets is te gek, alles is mogelijk!

Coronaproof vergaderen

Vanaf 1 juli 2020 mogen wij weer onbeperkt bezoekers in ons gebouw verwelkomen. We bieden coronaproof vergaderlocaties. In onze zalen is het mogelijk om te vergaderen op anderhalve meter afstand, daarmee garanderen wij een veilige, verantwoorde vergaderlocatie tijdens de coronacrisis. Onze zalen en ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en berekend op zowel kleine als grote gezelschappen. In De Tamboer kan dus weer gewoon ‘live’ vergaderd worden, wel zo fijn! Lees meer over coronaproof vergaderen.

Contact

Meer weten? Neem contact op via 0528-280110 of vul onderstaand contactformulier in.

Waarom De Tamboer?

  • Een vakkundig, enthousiast, creatief en gastvrij team
  • Professionele horecaverzorging
  • Multifunctionele grote en kleine (theater)zalen
  • Alle denkbare technische faciliteiten door vakkundige technici
  • Goede bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer
  • Ruime parkeergelegenheid direct achter De Tamboer
  • Centrale locatie in Noord-Nederland, gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg
  • Een bijeenkomst op maat, helemaal naar uw wens

Klanten

Rabobank Business Event

Dinsdag 17 oktober 2017 zat de grote zaal van De Tamboer vol met zo'n 580 Drentse ondernemers. De aanwezigen waren erg enthousiast over de avond, waarin sprekers Joël Darius, Mark Tuitert en Arjen Lubach de ondernemers inspireerden om zich te ontwikkelen van Good to Great.
Bekijk de aftermovie voor een indruk!

Cultuurexplosie De Wolden

Woensdag 27 september 2017 organiseerden de cultuurcoaches van gemeente De Wolden een inspiratiedag voor alle leerkrachten van de veertien basisscholen in de gemeente. Met lezingen en workshops werden de leerkrachten ondergedompeld in creativiteit, muziek, dans en theater, met als rode draad: vakoverstijgend werken.
Bekijk het videoverslag van deze dag.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /