De lounge-opstelling van de Tamboerzaal in coronatijd.
Forumfoyer - Willem Mollema
Bluesfestival 2019 in de Passagezaal
De Passagezaal is een sfeervolle, intieme midden grote theaterzaal.
Geniet rondom je voorstelling in De Tamboer van lekker eten en drinken, zoals een borrelplank of borrelbox.

Seminar in De Tamboer

De sprekers al in huis, maar nog op zoek naar een unieke locatie voor een seminar? Of juist nog op zoek naar inspirerende sprekers, workshopleiders én de perfecte locatie? Voor beiden ben je bij De Tamboer aan het juiste adres, we werken graag mee aan een professioneel seminar.

Locatie vol mogelijkheden

Theater De Tamboer is centraal gelegen in Noord-Nederland en is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende invalswegen en met het openbaar vervoer. Met onze diverse multifunctionele zalen en ruimtes zijn wij de perfecte locatie voor een seminar. Onze ruimtes zijn flexibel inzetbaar, volledig in te richten naar wens en beschikken over alle denkbare technische faciliteiten.

Voor een seminar kunnen we alle ruimtes inschakelen. Dat kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: alle gasten worden in onze Forum Foyer ontvangen met koffie en thee. Daarna sluiten zij aan in de Passagezaal of Tamboerzaal voor de opening van het seminar. De verschillende workshops en lezingen vinden plaats in onze Notenkrakers, Loge en Salon, terwijl ondertussen de foyer wordt omgetoverd tot een ruimte vol gezellige stamtafels voor de lunch. Na de lunch lopen de gasten bij mooi weer zo de tuin in voor een frisse neus, voordat het middagprogramma verder gaat in de zalen. Als afsluiting is er een heerlijke borrel in de foyer, waarbij de opstelling is veranderd naar hoge statafels.

Uniek netwerk

De Tamboer heeft een uitgebreid netwerk in de theaterwereld, deze zetten wij graag in om geschikte sprekers of workshopleiders voor het seminar te vinden. Wil je tijdens de lunch of borrel extra entertainment, zoals bijvoorbeeld een pianist? Ook dat kunnen we regelen.

Eten en drinken

Om alle zorgen deze dag uit handen te nemen, kunnen wij ook de volledige catering voor onze rekening nemen. Niks is te gek: van een veganistische, vegetarische en glutenvrije lunch tot een chique diner op het podium. Wij denken graag mee en realiseren alle wensen.

Online seminar

Ten tijde van corona is het aantal online seminars enorm toegenomen. Ook De Tamboer biedt volop mogelijkheden voor een webinar.

Afspraak maken?

Neem contact op via 0528-280110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /