De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Livestreaming in de Tamboerzaal, foto door Kim Stellingwerf
Livestream-opstelling Tamboerzaal, foto Kim Stellingwerf
De Tamboer biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van zakelijke livestreams. Van webinar tot personeelsbijeenkomst, van ledenvergadering tot concert en meer.
De Tamboer biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van zakelijke livestreams. Van webinar tot personeelsbijeenkomst, van ledenvergadering tot concert en meer.
De Tamboer biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van zakelijke livestreams. Van webinar tot personeelsbijeenkomst, van ledenvergadering tot concert en meer.

Livestreaming in De Tamboer

Oneindige mogelijkheden!

Hoe houd je personeel of leden betrokken in een tijd waarin je niet fysiek bij elkaar kunt komen? Hoe kun je producten of diensten onder de aandacht blijven brengen bij consumenten? Hoe draag jij kennis over naar je zakelijke netwerk? Het antwoord is: livestreaming. Weet je niet goed waar je moet beginnen? De Tamboer staat klaar om te helpen, de mogelijkheden zijn talloos!

Bekijk de promovideo voor zakelijke livestreaming

Webinars, personeelsbijeenkomsten, vergaderingen en meer

De corona crisis zorgt ervoor dat heel veel dingen níet meer mogen. Maar als ondernemer, organisatie of bedrijf wil je toch veel liever bezig zijn met wat er wél mogelijk is? De Tamboer biedt unieke mogelijkheden op het gebied van zakelijke livestreams.

Denk eens aan het opnemen van een webinar in een professionele setting of onze begeleiding bij online livestreams voor personeelsbijeenkomsten, ledenvergaderingen of andere meetings. Zit je als winkelier met grote voorraden die je op dit moment slecht verkoopt? Wat te denken van een online modeshow, waarin jij de collectie toont en verkoopt. Wij denken graag mee om ieder evenement tot een succes te maken en om op een andere manier meer omzet te genereren.

Heb je zelf al genoeg ideeën, maar zoek je nog naar de juiste, flexibel in te richten ruimte voor een livestream? Onze zaal huren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Livestreaming gaat altijd door

De coronamaatregelen vanuit de overheid en het RIVM, maken het lastig om evenementen en bijeenkomsten ver vooruit te plannen. Wat livestreaming in De Tamboer zo uniek maakt, is dat wij kunnen garanderen dat het evenement altijd doorgaat, ongeacht welke regels op dat moment gelden.

Geen publiek, maximaal dertig bezoekers, of langzaamaan weer terug naar een volle zaal? In ons ruime gebouw kunnen we te allen tijde 1,5 meter afstand garanderen, looproutes creëren en zijn we daarmee voorbereid op kleine en grote groepen. Met de diverse zalen en ruimtes van De Tamboer kunnen we gemakkelijk meebewegen met ontwikkelingen en op dat moment geldende maatregelen. Zelfs tijdens de lockdown kunnen wij nog wel livestreaming faciliteren.

Livestream pakketten

De mogelijkheden op het gebied van livestreaming in De Tamboer zijn eindeloos. We gaan graag in gesprek om alle wensen in kaart te brengen. Ook hebben we een aantal standaard livestream-pakketten opgesteld. 

Livestreaming pakketten

Plan een bijeenkomst

Enthousiast geworden of direct een datum prikken? Neem contact met Bert Smit op via zaken@detamboer.nl of vul onderstaande contactformulier in. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /