De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De lounge-opstelling van de Tamboerzaal in coronatijd.

Webinar in De Tamboer

Het is ten tijde van de coronacrisis actueler dan ooit: een webinar organiseren. Met deze online seminar bereik je toch het publiek waarnaar je op zoek bent. Het professionele team van De Tamboer staat klaar om de organisatie van het webinar uit handen te nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op de presentatie.

Technische faciliteiten

Bij De Tamboer hebben wij alle technische faciliteiten in huis om het webinar tot een succes te maken. Een livestream is voor ons geen enkel probleem en kan worden opgezet vanuit de Tamboerzaal of de Passagezaal, maar ook vanuit de Salon, Loge of Notenkrakers. De Tamboer beschikt over smartboards, voorzien van touchscreen en ingebouwde camera, waarmee draadloos kan worden gepresenteerd. De presentator van de webinar richt zich op een grote groep online kijkers en dat vraagt om slimme technische oplossingen.

Livestream: interactie

De Tamboer heeft ervaring met livestreaming. De kracht van een livestream of webinar is interactie. Laat kijkers vragen stellen tijdens de webinar, voer polls of online surveys uit en geef het publiek zo de mogelijkheid om betrokken te blijven. Onze technici denken met plezier mee over een succesvolle webinar en geven graag advies over contact leggen met het publiek.

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op via 0528-280110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /