Cultuureducatie in Hoogeveen omvat jaarlijkse projecten als de Kunstcarrousel en Cultuur Menu.
Coronaproof opstelling in de Notenkraker
De Salon is een perfecte ruimte voor vergaderingen, kleine groepen en bijeenkomsten

Workshops in De Tamboer

De Tamboer in Hoogeveen is de ideale locatie in Noord-Nederland voor workshops, met multifunctioneel inzetbare zalen en ruimtes voor kleine en grote groepen en goede bereikbaarheid.

Locatie op maat

De Tamboer beschikt met de Salon, Loge, en Notenkrakers over de ideale locatie voor het geven van een workshop. Alle technisch denkbare faciliteiten zijn in de ruimtes aanwezig, zoals een smartboard met touchscreen. Afhankelijk van de groepsgrootte, kunnen er diverse opstellingen worden klaargezet. Onze professionele technici regelen alle faciliteiten, zodat jij je volledig op de workshop kunt storten.

Eten en drinken

Ons eigen gastvrije, professionele horecateam staat klaar om alle deelnemers te voorzien van eten en drinken. Van koffie, thee en iets lekkers bij binnenkomst, tot een heerlijke lunch of gezellige borrel na afloop. Alles is mogelijk. Er wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Bereikbaarheid

Theater De Tamboer in Hoogeveen is centraal gelegen in Noord-Nederland en daarmee de perfecte uitvalsbasis als locatie voor workshops. Het theater is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende invalswegen en met het openbaar vervoer, ideaal voor deelnemers aan de workshop. Direct achter De Tamboer bevindt zich een ruim parkeerterrein. Het Centraal Station bevindt zich op tien minuten loopafstand van De Tamboer.

Workshop ruimte huren?

Neem contact op via 0528 - 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /