Bluesfestival 2019 in de Passagezaal
Cultuureducatie in Hoogeveen omvat jaarlijkse projecten als de Kunstcarrousel en Cultuur Menu.
De grote zaal van De Tamboer is in 2020 omgetoverd tot Tamboer-lounge met gezellige bankjes, fauteuils en zitjes.
Festival in de Forumfoyer, Blues 2018.

Personeelsuitje in De Tamboer

Een origineel personeelsuitje organiseren in Hoogeveen? Wij hebben hét recept voor een onvergetelijke avond en bieden verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Tover een voorstellingsbezoek om tot volledig avondvullend programma met een diner, workshop of inspirerende lezing.

Compleet verzorgde avond uit

Ons theaterprogramma biedt een overzicht van de voorstellingen die op de agenda staan. Via onze pagina Eten en drinken zijn rondom de meeste voorstellingen een Borrelbox of Lekkernijenbox te bestellen, maar misschien ben je wel op zoek naar een personeelsuitje met iets extra’s.

Groepsreservering

Bestaat je groep uit meer dan tien personen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Meet & Greet

Soms is een artiest of gezelschap bereid tot een Meet & Greet na afloop van de voorstelling. Wat is er nou leuker dan een besloten ruimte, waarin jullie nog even kunnen napraten mét de artiest of het gezelschap? Wij zetten ons netwerk graag in om dit mogelijk te maken.

Backstage Tour

Altijd al benieuwd geweest hoe het er achter de theaterschermen aan toe gaat? Wij regelen met plezier een Backstage Tour voor het personeelsuitje. Neem plaats achter de spiegel in de kleedkamer, waar Youp, Claudia, Ellen, Najib en vele anderen je voorgingen. Gluur binnen in de artiestenfoyer en ontdek hoe het voelt om óp het toneel te staan. Onze gastheer of gastvrouw vertelt ondertussen alles over de geschiedenis van De Tamboer. Een unieke, onvergetelijke ervaring.

Workshop

Maak het personeelsuitje compleet met een inspirerende workshop. Altijd al benieuwd geweest hoe een cabaretier zijn grappen verzint? Weten hoe het is om in een groep muziek te maken? Met ons brede netwerk in de theaterwereld gaan we op zoek naar de workshop die past bij jullie groepsuitje.

Inleiding

Geïnteresseerd in de achtergrond van de voorstelling? Bij sommige voorstellingen bieden wij een inleiding aan, wat een interessant kijkje biedt in hoe de theatervoorstelling tot stand is gekomen. Inleidingen worden meestal verzorgd door een regisseur, acteur of maker van de voorstelling en zorgen voor interessante inzichten en herkenning tijdens de voorstelling.

Borrel

Na afloop van de voorstelling of workshop nog even lekker borrelen? Dat kan. Sluit lekker aan in het Café of reserveer een van de andere zalen of ruimtes voor een besloten borrel.

Eten en drinken

Het personeelsuitje compleet maken met een heerlijk diner, buffet, high tea of wijnproeverij? Alles kan! Ons professionele team staat klaar en denkt graag mee welke catering het beste past bij het uitje. We houden daarbij graag rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Meer weten?

Neem contact op via 0528 – 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /