Het toneel van de Tamboerzaal is uitermate geschikt als locatie voor een borrel of bijeenkomst.
Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!
Feest in de Forumfoyer met liveband

Bedrijfsfeest in De Tamboer

Een Sinterklaasfeest voor alle medewerkers, een Kerst- of Nieuwjaarsborrel vol entertainment of een prachtig feest geven op het podium van onze Tamboerzaal of Passagezaal? De Tamboer in Hoogeveen biedt vele mogelijkheden voor een fantastisch bedrijfsfeest.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het gastvrije, professionele team van De Tamboer staat klaar om het bedrijfsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Al helemaal in gedachten hoe het feest eruit moet komen zien? Of wil je juist samen met ons de mogelijkheden bespreken? Alles kan, wij denken graag mee.

Bedrijfsfeest op maat

Theater De Tamboer is centraal gelegen in Noord-Nederland en is voor de feestgangers gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende invalswegen en met het openbaar vervoer. We beschikken over diverse multifunctionele zalen en ruimtes, die we volledig naar wens kunnen inrichten. Of het nou gaat om een klein, middel of groot bedrijf, voor ieder feest bieden wij een passende ruimte.

Voor kleinere groepen tot 80 personen bieden we met de Salon, het Café of de Notenkrakers sfeervolle en gezellige ruimtes voor een bedrijfsfeest in een intieme setting. De ruimtes richten we in naar jouw wensen: dat kan van gezellige lage zitjes tot statafels en alles ertussenin.

Liever groot uitpakken? Denk dan eens aan onze Forum Foyer. Deze heerlijke lichte ruimte bevindt zich midden in ons theater en is voorzien van alle technische faciliteiten en vanuit hier wandel je heerlijk onze tuinen in. Ga je voor groots en uniek? Geef dan een feest op het podium van onze Tamboerzaal, een onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Entertainment

De Tamboer neemt graag de invulling van entertainment op het bedrijfsfeest in handen. Met ons brede netwerk in de theaterwereld zorgen we voor de perfecte muzikale of theatrale act. We bespreken graag de wensen en gaan op zoek naar een originele, onvergetelijke aanvulling op het feest.

Catering

Ons eigen professionele horecateam werkt samen met betrouwbare leveranciers op het gebied van catering en aankleding. We nemen de volledige organisatie uit handen en verzorgen het feest tot in detail. Want wat is een feest zonder eten en drinken? Of er nu wordt gekozen voor een buffet, een high tea, cocktailbar, borrelhapjes, of een diner on stage? Alles is bespreekbaar. Wij houden uiteraard rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Feest plannen?

Neem contact op via 0528 - 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /