De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De lounge-opstelling van de Tamboerzaal in coronatijd.
Bluesfestival 2019 in de Passagezaal
Eten en drinken bij zakelijke evenementen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Coronaproof opstelling van de Salon
Forumfoyer - Willem Mollema
De lounge-opstelling van de Tamboerzaal in coronatijd.
De Tamboer-lounge opstelling in de Tamboerzaal

Symposium in De Tamboer

Theater De Tamboer biedt de ideale ruimte voor een symposium. We gaan samen op zoek naar de perfecte invulling voor een onvergetelijke dag voor alle gasten.

Volledig op maat

Met twee prachtige theaterzalen, een ruime foyer, diverse presentatieruimtes en twee heerlijke tuinen is De Tamboer de perfecte locatie voor een symposium. Onze multifunctionele zalen en ruimtes zijn uitgerust met alle denkbare technische faciliteiten en kunnen volledig naar wens worden ingericht. Ons gastvrije en professionele team staat klaar om alle wensen in vervulling te laten gaan.

Droom eens met ons mee. Gasten wandelen het theater binnen en worden in de Forum Foyer ontvangen met koffie en thee. De aftrap van het symposium vindt plaats in onze Tamboerzaal of Passagezaal. Vervolgens splitsen de wegen naar de Loge, Salon en Notenkrakers voor paneldiscussies, rondetafelgesprekken of workshops. Ondertussen wordt in de Tamboerzaal de opstelling omgetoverd voor een lunch op het toneel en treffen wij in het Café alvast voorbereidingen voor de afsluitende borrel. Droom? Welnee, dit wordt in De Tamboer gewoon werkelijkheid.

Catering

Ons professionele horecateam denkt graag mee over de catering van het symposium. Een gezonde lunch, of een vegetarische, veganistische en glutenvrije borrelplank? Alles is mogelijk. Op basis van jouw wensen doen wij graag een passend voorstel.

Entertainment

Wij zetten met plezier ons uitgebreide netwerk in om het symposium net dat beetje extra te geven. Zo kunnen wij een interessante spreker regelen, de invulling van een workshop of een goede band voor tijdens de borrel. Niets is te gek in De Tamboer in Hoogeveen.

Meer weten?

Neem contact op via 0528-280110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /