De lounge-opstelling van de Tamboerzaal in coronatijd.
In de Forumfoyer is een ronde opstelling uitermate geschikt voor diners.
Geniet rondom je voorstelling in De Tamboer van lekker eten en drinken, zoals een borrelplank of borrelbox.
Singer-songwriter Festival in de Forumfoyer
De Passagezaal is een sfeervolle, intieme midden grote theaterzaal.
Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!

Congressen in De Tamboer

Op zoek naar de perfecte ruimte voor een congres? Bij De Tamboer ben je aan het juiste adres. Ons gastvrije en professionele team staat klaar om het congres tot een succes te maken. Wij adviseren met onze jarenlange ervaring over de meest geschikte zalen en ruimtes, de invulling van het congres en kunnen de volledige organisatie uit handen nemen. Wij gaan met plezier in gesprek om alle wensen te realiseren.

Eindeloze mogelijkheden

Met twee theaterzalen, prachtige foyers en aparte presentatieruimtes is De Tamboer de perfecte locatie voor een één- of meerdaags congres. De Tamboer beschikt over vele multifunctioneel inzetbare zalen en ruimtes, uitgerust met alle denkbare technische faciliteiten en kunnen volledig naar wens worden ingericht.

Stel je maar eens voor. De dag begint met een ontvangst met koffie en thee in de Forum Foyer. Vervolgens is de plenaire opening van het congres in de Tamboerzaal of Passagezaal. De weg wordt vervolgd naar onze Notenkrakers, Salon of Loge voor deelsessies. Na de lunch lopen gasten bij mooi weer zo de Binnentuin of Beeldentuin in voor een frisse neus. De dag wordt afgesloten met een heerlijke borrel in de foyer, die intussen is omgetoverd tot een plek met hoge statafels of gezellige lange stamtafels.

Eten en drinken

Ons professionele horecateam staat klaar om de catering te verzorgen, want een congres is natuurlijk niet compleet zonder eten en drinken. Van de koffie en thee bij binnenkomst, tot een heerlijke lunch op het podium of een afsluitend diner in onze foyer. High tea, gezonde fruithapjes of zelfs een indoor foodtruck, niets is ons te gek. Alles is bespreekbaar en er wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Entertainment

Ben je nog op zoek naar extra invulling van het congres zoals een spreker of de perfecte workshop? Dankzij ons brede netwerk in de theaterwereld is het voor ons geen probleem om daarbij te helpen. Denk aan een pianist of singer-songwriter tijdens de borrel of een interessante spreker tijdens de plenaire opening. Bij De Tamboer in Hoogeveen kan alles!

Wensen bespreken?

Neem contact op via 0528-280110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /