De Salon kan gemakkelijk in een coronaproof opstelling worden ingericht.
Coronaproof opstelling in de Notenkraker
Coronaproof opstelling in de Forumfoyer

Training geven in De Tamboer

Op zoek naar de perfecte locatie voor trainingen in Noord-Nederland? De Tamboer in Drenthe is de perfecte locatie voor iedere bedrijfstraining, voor kleine en grote groepen.

Locatie op maat

Met de Salon, Loge, en Notenkrakers beschikt De Tamboer over de perfecte ruimtes voor het geven van trainingen in Hoogeveen. In de ruimtes zijn alle denkbare technische faciliteiten aanwezig. We beschikken over een smartboard, met touchscreen en draadloze presentatiemogelijkheden. Er kunnen diverse opstellingen worden klaargezet, afhankelijk van de groepsgrootte. Onze technici regelen alle faciliteiten, zodat jij kunt focussen op de training.

Eten en drinken

Ons gastvrije horecateam voorziet deelnemers van de training van eten en drinken. Alles is mogelijk: van ontvangst met koffie, thee en iets lekkers tot een heerlijke gezonde lunch of gezellige borrel. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Bereikbaarheid

Theater De Tamboer in Hoogeveen is centraal gelegen in Noord-Nederland en daarmee de perfecte uitvalsbasis als locatie voor trainingen. Het theater is gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende invalswegen en met het openbaar vervoer, ideaal voor de trainingskandidaten. Direct achter De Tamboer bevindt zich een ruim parkeerterrein. Het Centraal Station bevindt zich op tien minuten loopafstand van De Tamboer.

Trainingsruimte huren?

Neem contact op via 0528 - 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /