De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Een beurs in de Forumfoyer.
Ruimte voor een beurs nodig? Zoek dan niet verder, De Tamboer beschikt over de ideale ruimte voor iedere beurs.

Beurzen in De Tamboer

Vakantiebeurs, lifestylebeurs, hobbybeurs? De Tamboer biedt een locatie voor iedere beurs. Klein opgezet of juist flink uitpakken? Alles is bespreekbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Helemaal op maat

De Tamboer is al jarenlang de locatie voor vele beurzen, zoals de Vrijwilligersbeurs, Uitvaartbeurs, Banenbeurs en Tuinbeurs.

Theater De Tamboer is centraal gelegen in Noord-Nederland en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en vanaf verschillende invalswegen. Daarmee is De Tamboer een perfecte centrale locatie in Drenthe voor het geven van een beurs. Met onze multifunctionele zalen en ruimtes kunnen wij de beurs helemaal naar wens inrichten. De ruimtes zijn flexibel inzetbaar en beschikken over alle denkbare technische faciliteiten.

Voor iedere beurs, groot of klein, kunnen we alle ruimtes inschakelen. Denk aan een productpresentatie of opstelling op het podium van onze Tamboerzaal. Of aan de sfeervolle Forum Foyer, een gezellige ruimte middenin het theater met lichte ramen die grenst aan de Binnentuin.

Entertainment

Ga je voor een originele, bijzondere beurs? Wij regelen via ons uitgebreide netwerk graag bijpassende optredens of ander entertainment en bezorgen de gasten daarmee een onvergetelijke dag.

Eten en drinken

De catering tijdens de beurs kunnen wij volledig verzorgen. We regelen met plezier een indoor foodtruck, lopen rond met hapjes of serveren een heerlijk lopend buffet, misschien zelfs wel op het podium. We gaan samen in gesprek en denken graag mee, niets is te gek.

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op via 0528 - 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /