De lounge-opstelling van de Tamboerzaal in coronatijd.
Cultuureducatie in Hoogeveen omvat jaarlijkse projecten als de Kunstcarrousel en Cultuur Menu.
Geniet rondom je voorstelling in De Tamboer van lekker eten en drinken, zoals een borrelplank of borrelbox.

Teambuilding in De Tamboer

Even weg van kantoor om in een andere, inspirerende omgeving te werken aan het teamgevoel? Wat dacht je van teambuilding in De Tamboer in Hoogeveen? Wij kunnen dienen als locatie voor de teambuilding-activiteit die jij al hebt bedacht of de volledige organisatie uit handen nemen. We zorgen ervoor dat alle collega’s met een goed gevoel van teamspirit naar huis gaan.

Volledig naar wens

Al een activiteit voor teambuilding in gedachten? Perfect! We kijken graag samen welke van onze zalen en ruimtes hiervoor geschikt zijn. Onze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en voorzien van alle technische faciliteiten, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nog op zoek naar inspiratie en een concrete activiteit voor teambuilding in Drenthe? Dan zetten wij graag ons uitgebreide netwerk in de theaterwereld en daarbuiten in. Samen gaan we op zoek naar de perfecte activiteit voor jouw team.

Voor kleinere groepen beschikken we over sfeervolle en gezellige ruimtes die zich perfect lenen voor teambuilding, zoals het Café, de Salon en de Notenkrakers. We richten de ruimtes volledig naar wens in en bij mooi weer wandel je tijdens de pauze zo de tuinen in.

Eten en drinken

Een dag vol activiteiten om de teamspirit te bevorderen is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Ons professionele horecateam staat klaar om jullie te voorzien van koffie en thee, een lekkere lunch of een borrelplank aan het eind van een dag hard werken. Uiteraard houden wij rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Wensen doornemen?

Neem contact op via 0528-280110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /