De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Musa - Ik ben Musa - 2025 in De Tamboer

Ik ben Musa

ma 21 april 2025 14:00 uur
Bestel
  • € 12,50

Musa komt naar De Tamboer tijdens het Cabaretweekend

Tweede solovoorstelling van finalist van Cameretten Festival 2018.

Musa is 35 geworden en wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa? Een openhartige en grappige zoektocht, die leidt naar zijn roots in Jemen, hernieuwd contact met zijn vader en zijn állereerste vakantie in 27 jaar. En naar een nieuwe liefde, want hij kan niet altijd single en gelukkig blijven.

Over zijn eerste solovoorstelling schreef het Friesch Dagblad: “Schaakmat is een heel persoonlijke, soms intieme voorstelling waarin Musa zich niet alleen kwetsbaar opstelt, maar ook laat zien wat hij in potentie in huis heeft aan verbeeldingstaal en inlevingsvermogen. Niet bang om de confrontatie aan te gaan, niet bang om zich bloot te geven.”

Cabaretweekend 2025

Voor de derde keer dopen wij het paasweekend, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, om tot Cabaretweekend. Maar liefst acht voorstellingen staan op het programma. Maak kennis met nieuwe en bekende cabaretnamen. Bekijk hier alle voorstellingen en reserveer hier direct voor de 3=2 actie.

3=2

Alle kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten 12,50. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de derde cadeau! Op deze actie geven wij geen geld terug indien je bestelde kaarten retourneert.

Meer weten? Check ikbenmusa.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?