De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Tobi Kooiman - Best of 2 - 2025 in De Tamboer

Tobi Kooiman

Best of 2

za 19 april 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 12,50

Fotografie: Anne van Zantwijk

Tobi Kooiman komt naar De Tamboer tijdens het Cabaretweekend!

Tobi Kooiman is cabaretier en wiskundige. Met zijn gevoel voor logica tackelt hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties en neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht. Bij cabaretfestival Cameretten won hij de publieksprijs.

Zijn eerste avondvullende programma Best Of kreeg meteen vijf sterren van cabaret.nl, dat sprak van “een verfrissende wind” en “hits in overvloed”. Best Of, omdat alleen je eerste voorstelling sowieso de beste tot nu toe is.

Nu komt Tobi met het vervolg: Best Of 2. Een nieuwe show vol beeldende verhalen, slimme redenaties en rake grappen, waarin hij probeert zijn imago op te krikken. Want, aldus Tobi: “De reactie die ik na Best Of het vaakst kreeg kwam van bejaarde vrouwen die dan zeiden: “Ik vond het heel herkenbaar. Mijn kleinzoon is ook autistisch.””

Cabaretweekend 2025

Voor de derde keer dopen wij het paasweekend, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, om tot Cabaretweekend. Maar liefst acht voorstellingen staan op het programma. Maak kennis met nieuwe en bekende cabaretnamen. Bekijk hier alle voorstellingen en reserveer hier direct voor de 3=2 actie.

3=2

Alle kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten 12,50. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de derde cadeau! Op deze actie geven wij geen geld terug indien je bestelde kaarten retourneert.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Cabaret.nl

over 'Best of'

"Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien (…) Hoewel je voor een ‘Best of’ een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed"

Dagblad van het Noorden

over 'Best of'

“De kwalificatie belofte inmiddels voorbij”

De Volkskrant

over 'Best of'

“Een persoonlijkheid met een geestige, eigenzinnige kijk op de wereld”