De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Hulde! - Carine Crutzen en Bert Luppes - 2025 in De Tamboer

Hulde!

Carine Crutzen en Bert Luppes

za 01 februari 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 16,50 (Jongeren t/m 21 jaar), € 29,50 (Normaal) inclusief

Fotografie: Piek

Een hartverwarmende trip down memory lane met Carine Crutzen en Bert Luppes

Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk - Hoera! Hoera! - en als ze het feestzaaltje binnen lopen lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

Geesje
Wie ik ben zonder jou?
Adam
Nou?
Geesje
Geen idee... maar ik ben nu al jaloers op die vrouw.

Hulde! wordt een tour de force waarin de theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen zullen spelen. De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is van alleskunner Titus Tiel Groenestege.

Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling kun je een inleiding bijwonen. Tijdens de inleiding krijg je achtergrondinformatie over de voorstelling. Dit unieke inkijkje is een echte aanrader. Toegang is 5,-. Er is beperkt plaats, dus reserveer bij aankoop van je theatertickets meteen een plek voor deze inleiding.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!

Bestel een kaartje voor de inleiding!