De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Jeugdtheaterdag - 2024 in De Tamboer

Jeugdtheaterdag

Repelsteeltje (5+) en Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt (8+)

Repelsteeltje (5+)
zo 27 oktober 2024 13:30 uur
Bestel
Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt (8+)
zo 27 oktober 2024 14:00 uur
Bestel
Repelsteeltje (5+)
zo 27 oktober 2024 15:30 uur
Bestel
Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt (8+)
zo 27 oktober 2024 16:00 uur
Bestel
  • € 10,00

Theater De Tamboer doet mee aan de Nationale KinderTheaterWeek.

Het is de tweede keer dat deze in Nederland georganiseerd wordt, in navolging op het Nationale Theaterweekend. De Tamboer organiseert in deze week de jaarlijks terugkerende Jeugdtheaterdag. Deze dag kun je twee voorstellingen bezoeken en valt er nog veel meer te beleven.

Kinderen tot en met 12 jaar vrije toegang

Mede dankzij een bijdrage van de Rabobank, kunnen wij in seizoen 2024-2025 op een geselecteerd aantal voorstellingen vrije toegang bieden voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor de voorstellingen tijdens de Jeugdtheaterdag betalen alleen personen vanaf 13 jaar toegang. Laat je overdonderen en beleef de magie van theater. De gratis workshops en andere gratis activiteiten maken we vanaf begin september 2024 bekend.

Repelsteeltje (5+) - Drents Symfonie Orkest

Het Drents Symfonie Orkest vertelt met hun instrumenten het sprookje Repelsteeltje. Klaas Herman Duursma van Theater Pierewaai neemt al vertellend groot en klein mee in het verhaal. Als het sprookje uit is, kom je dan ook op het toneel om de instrumenten van dichtbij te bekijken en er misschien zelfs even op te spelen?

Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt (8+) - Firma Frictie

Stap jij samen met theatermakers Stella en Lusanne in de populariteitsmachine?

BREAKING NEWS: Wereldwijd onderzoek toont aan dat de kans groot is dat als je vroeger populair was, je later óók meer succes hebt: veel vrienden, geld en aanzien!

Populair zijn is dus iets waar je voordeel van kunt hebben. En eerlijk is eerlijk, op school willen we dat allemaal wel: populair zijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorg je dat anderen je leuk vinden? Om dat te onderzoeken zijn theatermakers Stella en Lusanne, met witte jassen aan, in het populariteits-lab gedoken. Vandaag delen ze voor het eerst de resultaten met jou.

Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt is een dapper, grappig en kwetsbaar onderzoek naar hoe je goed in de groep ligt. Wie wil jij zijn en wie bepaalt dat eigenlijk? Een hoopvolle voorstelling voor brugpiepers, schreeuwerds, eenlingen, grijze muizen, mensenmassa’s, popiejopies, haters, nobody’s en pleasers. Voor iedereen met het stiekeme verlangen gezien te worden, mét of zonder 1000 volgers.

Veelgestelde vragen

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?