De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

The Cinemusic Experience - Filmmuziek live in concert - 2025 in De Tamboer

The CineMusic Experience

Filmmuziek live in concert

vr 07 februari 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 49,50 inclusief

De mooiste filmmuziek gebracht door een 36-koppig orkest in The CineMusic Experience

Een lust voor oog en oor. Na twee succesvolle tournees gaat het CineMusic-orkest opnieuw de theaters in en speelt ook in De Tamboer. In deze unieke belevenis speelt het orkest filmmuziek van meer dan 20 wereldberoemde speelfilms. Om de beleving compleet te maken, hangt achter het orkest een groot wit doek van bioscoopkwaliteit waarop de mooiste fragmenten uit de films te zien zijn. De filmscènes vormen een samenvatting van de film en zijn zo gesneden dat ze perfect passen op de muziek.

De presentatie is in handen van filmjournalist René Mioch. Mioch zit al 40 jaar in het vak, en heeft de groten uit de filmindustrie allemaal gesproken. Acteurs, regisseurs en componisten. Tijdens de concertshow deelt hij zijn ervaringen en vertelt hij de leukste anekdotes over de films en de muziek. Welke films er voorbijkomen blijft nog een verrassing, maar reken op een sensationele mix van klassiekers en nieuwe kaskrakers, actie en romantiek, fantasy en waargebeurd.

De magie van The CineMusic Experience zit ’m in het orkest dat alle arrangementen live speelt. Door de combinatie met de filmbeelden, de lichtshow in de zaal en de intieme sfeer van het theater word je keer op keer in de film getrokken. Het orkest weet elke emotie naar boven te halen. Dus reken op kippenvel, spanning, een lach, maar ongetwijfeld ook een brok in je keel.

 

Meer weten? Check cinemusic.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!