De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Deborah J. Carter - 2024 - De Tamboer

Deborah J. Carter

High Moor Big Band en Market 5 Big Band

zo 13 oktober 2024 15:00 uur
Bestel
  • € 16,50 (Jongeren t/m 21 jaar), € 19,50 (Normaal) inclusief

Foto: Portafolio de Juanjo

Uniek concert van jazz-zangeres Deborah J. Carter, samen met de High Moor Big Band

Naar aanleiding van haar optreden op zaterdag 2 september 2023, tijdens U!TdagenD Hoogeveen op het podium van Kunstenkorf, heeft de organisatie jazz-zangeres Deborah J. Carter uitgenodigd om een uitgebreider optreden te verzorgen tijdens het Big Band concert in de foyer van theater De Tamboer. Deborah J. Carter weet met haar prachtige stem en aanstekelijke enthousiasme het publiek van begin tot het einde te boeien.

Deborah J. Carter 

Jazz-zangeres Deborah J. Carter groeide op in Hawaii en Okinawa. Ze studeerde op de Berkeley University of Music in Amerika. Ze heeft vele jaren in Spanje doorgebracht en woont tegenwoordig in Amsterdam. Ze geeft zangles aan diverse conservatoria in Nederland, onder andere het conservatorium ArtEZ in Zwolle. Ze geeft wereldwijd concerten en workshops met haar eigen begeleidingsgroep en ze is regelmatig te gast bij orkesten in binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden daarvan zijn het Metropole orkest, Frankfurter Radio orkest, Big Band van de Berliner Opera, Radio orkest van Kroatië en vele andere gezelschappen. Met haar eigen band heeft ze diverse CD ’s uitgebracht, waaronder Blue Notes and Red Shoes, Daytripper en Round Moonlight.

Deborah J. Carter onder leiding van Martin Oosterwijk én de Market 5 Big Band onder leiding van Gerard Gerrits.

 

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Route en parkeren

Mark Turner, All About Jazz

“Deborah J. Carter is the epitome of a world class jazz singer”

Scott Yanow, renowned jazz writer

“One of the most significant American-born jazz singers based in Europe. Not only does she have a very appealing voice and a thorough understanding of jazz, but her enthusiasm is infectious."

Greg Carroll, CEO American Jazz Museum

“Deborah is one of the hardest swinging vocalists I have heard.”