De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Kluun - Help ik heb een puber - 2024 in De Tamboer
Kluun - Help ik heb een puber - 2024 in De Tamboer
Kluun - Help ik heb een puber - 2024 in De Tamboer

Help, ik heb een puber!

wo 30 oktober 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 16,50 (Jongeren t/m 21 jaar), € 32,50 (Normaal) inclusief

Help, ik heb een puber van Kluun komt naar De Tamboer

Help, ik heb een puber! is een show voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. Een feest, of misschien beter een hel van herkenning.

Kluun neemt je, aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen, mee langs alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen. Waarom komen ze hun bed niet uit, waarom stinken ze en hebben ze dat zelf niet door? We gaan het hebben over hormonen, over puber- én ouderseks, over pubertaal, over drank en drugs en over de ontroerende onzekerheid van pubers van nu en toen.

Kluun: “Ik beloof het publiek dat ze na afloop veel meer mededogen hebben met de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol.”

Over Kluun

Kluun, bekend van zijn besteller Komt een vrouw bij de dokter, staat bekend om zijn humor, zelfspot en het doorbreken van taboes. Met twaalf boeken op zijn naam en meer dan twee miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, is hij een gevestigde naam in de literaire wereld. Kluun zijn bestseller Help, ik heb een puber! staat al twee jaar in de top 60 met meer dan 120.000 verkochte exemplaren, de podcast behoorde meteen bij introductie tot de best beluisterde podcasts van Nederland en nu gaat Help, ik heb een puber! dus ook het theater in.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!