De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Knock Out Comedy Crew - 2025 in De Tamboer

Knock Out Comedy Crew

Cabaretweekend 2025

vr 18 april 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 12,50

Knock Out Comedy Crew brengt de comedyclub naar De Tamboer.

Verwacht pure stand-up comedy: de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want de comedians nemen echt geen blad voor de mond.

Een avond Knock Out Comedy Crew staat vooral garant voor veel lachen, onvervalste stand-up comedy, zonder rode draad. Met een line-up van elke keer vijf comedians (waarvan 1 MC) is er elke voorstelling een andere line-up.

Over Knock Out Comedy Crew

Knock Out Comedy Crew ontstond in 2015, een zestal comedians ontmoette elkaar backstage en raakte bevriend. Ze begonnen met het organiseren van comedy avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam, ontwikkelden zich en won-nen de afgelopen jaren individueel verschillende prijzen op comedy -en cabaretfestivals. Inmid-dels is er nu zelfs een eigen comedyclub in Utrecht en werd besloten om de Knock Out Comedy Crew uit te breidden. De crew bestaat nu uit de regulars van Comedy Café Utrecht en komend seizoen gaan zij gezamenlijk vanuit de comedyclub het land in. Met hun eerdere shows stond Knock Out Comedy Crew niet alleen in theaters maar ook in poppodia, waaronder zelfs een uitver-kochte AFAS Live, de voormalige Heineken Music Hall.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit Davey Turnhout, Arjan Kleton, Dave Felida, Oscar Arnold, Hui-bert-Jan van Roest, Jean van Seventer, Esther van der Voort, Steff Balm, Anuar, Nabil, Arie Koo-men, Sjoerd Janssen, Ruud Smulders, Klaas Prins, Edson da Graça, Fuad Hassen, Roel C. Verburg, Tom Montfrooy, Jeroen Jonker, Jeffrey Spalburg, Raoel Fatehmahomed en Jacob Spoelstra.

Cabaretweekend 2025

Voor de derde keer dopen wij het paasweekend, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, om tot Cabaretweekend. Maar liefst acht voorstellingen staan op het programma. Maak kennis met nieuwe en bekende cabaretnamen. Bekijk hier alle voorstellingen en reserveer hier direct voor de 3=2 actie.

3=2

Alle kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten 12,50. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de derde cadeau! Op deze actie geven wij geen geld terug indien je bestelde kaarten retourneert.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?