De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Harm en Roelof - Kraant op ’t taofelzwilkie - 2024 in De Tamboer

Harm en Roelof

Kraant op ’t taofelzwilkie

za 09 november 2024 20:00 uur
Bestel
  • € 24,50 inclusief

Drentstalige cabaret van Harm en Roelof!

Met de ellebogen op het ‘zwilkie’ van de keukentafel. Kopje thee er bij. Zo komt bij veel mensen het wereldnieuws binnen. En wat blijft daar van hangen? Wat wordt er aan die keukentafel al uitgefilterd? Hoe halen we de scherpe kanten er af? Of worden daar de messen juist geslepen?

Hoe houden wij ons staande in een alsmaar veranderende wereld? Is er nog wel plaats voor het Drents eigene? Bestaat dat überhaupt nog wel? Moeten we als blinde paarden doordraven zoals we altijd gedaan hebben, of is het beter om de oogkleppen zo nu en dan ook eens af te zetten? En geldt dat niet voor heel veel mensen op deze wereld?

“Oogkleppen af” zou ook een passende titel voor het programma van Harm en Roelof zijn geweest. Want reken maar dat ze dat doen, deze twee zeer ervaren Drentse cabaretiers. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen, houden ze ons een spiegel voor. Met een lach en een traan. Dat laatste misschien wel door ontroering, of door hun heerlijke gevoel voor humor, waardoor veel mensen het in het verleden vaak niet droog hielden.

Met hun prachtige teksten en heerlijke tweestemmige melodieën, begeleid op de vleugel, beleef je een heerlijke, unieke, eigentijdse Drentstalige cabaretvoorstelling die zonder twijfel doorgloeit tot aan je eigen keukentafel!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?