De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Thjum Arts - Hoe heeft het zover kunnen komen - 2025 in De Tamboer - Lenka Hoogh

Thjum Arts

Hoe heeft het zover kunnen komen?

za 19 april 2025 18:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 90 min.
  • € 12,50

Foto: Lenka Hoogh

Thjum Arts komt naar De Tamboer tijdens het Cabaretweekend

De winnaar van de jury- en publieksprijs van het prestigieuze Cameretten Festival 2021 presenteert zijn tweede avondvullende programma. Authentiek, droog, een hilarische mimiek en de nodige diepgang; dat is Thjum. Hij maakt de balans op. Op zijn unieke manier. Soms vraag je je af: hoe heeft het zover kunnen komen?

Thjum heeft dat vaak. De pers over zijn vorige programma: “Zijn programma ging niet alleen over diepgang, het had het ook.” (...) “Hij bracht een ode aan de stilte en hield een pleidooi voor echt contact.” – NRC. “Slow-cabaret waarin Arts met zijn grappige mimiek en choreografie iedereen voor zich innam.” - Jury Cameretten

Cabaretweekend 2025

Voor de derde keer dopen wij het paasweekend, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, om tot Cabaretweekend. Maar liefst acht voorstellingen staan op het programma. Maak kennis met nieuwe en bekende cabaretnamen. Bekijk hier alle voorstellingen en reserveer hier direct voor de 3=2 actie.

3=2

Alle kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten 12,50. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de derde cadeau! Op deze actie geven wij geen geld terug indien je bestelde kaarten retourneert.

Meer weten? Check thjum.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?