De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Teun van den Elzen - Op positie - 2025 in De Tamboer

Teun van den Elzen

Op positie

za 19 april 2025 15:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 90 min.
  • € 12,50

Teun van den Elzen komt naar De Tamboer tijdens het Cabaretweekend

Maak kennis met de winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2019. Van den Elzen speelt in De Tamboer zijn tweede cabaretprogramma.

De tijd dat we onbekommerd naar onze navel konden staren is voorbij. Onze vrije samenleving wordt van alle kanten bedreigd. We moeten met z’n allen weer helder krijgen wat er op het spel staat. Er is nogal wat te verdedigen. Daarom kiest Teun van den Elzen in zijn tweede cabaretprogramma vol voor de aanval. Met als enige wapen: zijn vlijmscherpe, nietsontziende grappen.

Teun van den Elzen is cabaretier, columnist bij Spijkers met Koppen, comedian bij Club Haug en schreef jarenlang voor Dit Was Het Nieuws. Hij speelde op Lowlands, Pinkpop en de Zwarte Cross. Bovendien is Teun van den Elzen cum laude afgestudeerd als politicoloog.

Zijn vorige programma Meer kan ik er niet over zeggen werd enthousiast ontvangen (de Volkrant****).

Regie: Janneke Remmers

Cabaretweekend 2025

Voor de derde keer dopen wij het paasweekend, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, om tot Cabaretweekend. Maar liefst acht voorstellingen staan op het programma. Maak kennis met nieuwe en bekende cabaretnamen. Bekijk hier alle voorstellingen en reserveer hier direct voor de 3-2 actie.

3=2

Alle kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten €12,50. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de derde cadeau! Op deze actie geven wij geen geld terug indien je bestelde kaarten retourneert.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?