De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Machine de Cirque - Kintsugi - 2025 in De Tamboer
Machine de Cirque - Kintsugi - 2025 in De Tamboer
Machine de Cirque - Kintsugi - 2025 in De Tamboer
Machine de Cirque - Kintsugi - 2025 in De Tamboer

Machine de Cirque

Kintsugi (Nederlandse première)

za 12 april 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 16,50 (Jongeren t/m 21 jaar), € 32,50 (Normaal) inclusief

Machine de Cirque komt terug naar De Tamboer

Een busstation, verdwaald aan de uiterste rand van de wereld. Hier ontmoeten acht individuen elkaar. Waar komen ze vandaan? Kennen zij elkaar? Zijn ze op de een of andere manier met elkaar verbonden? Terwijl hun verhalen met elkaar verweven zijn, hebben ze één punt gemeen: een verlangen om ergens anders te zijn; om op reis te gaan naar vreemde landen. In het hart van hun verwachte ballingschap naar een onbekende wereld moeten ze allemaal één regel volgen: slechts één stuk bagage meenemen.

Binnen deze grenzeloze ruimte ontvouwt zich een ballet van menselijke genegenheden. Fragmenten uit het verleden die het heden vormgeven. Een droom waarin je soms wakker bent. Een mist die zich om de lichamen wikkelt en ze laat verdwijnen of vergroten. Een feest in het hart van de nacht.

Met deze nieuwe show creëert het Canadese circusgezelschap Machine de Cirque een moment van grote menselijkheid, een opwindende storm met duizelingwekkende acrobatische hoogstandjes. Een inspirerende duik in het leven; eentje die hier en nu is en vol schoonheid.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!