De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Alex Ploeg - Unplugged - 2025 in De Tamboer - Mark van Engelen

Alex Ploeg

Unplugged

vr 14 februari 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 24,50 inclusief

Fotografie: Mark Engelen

Alex Ploeg komt terug naar De Tamboer

Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex Ploeg met zijn derde solovoorstelling Unplugged terug naar zijn stand-up roots; slechts gewapend met microfoon en gitaar. Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje.

Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes komen in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Over Alex Ploeg

Alex Ploeg (1985) is cabaretier, acteur en tekstschrijver. Hij is lid van Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler. Hij werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedytalent en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’.

Alex bedacht en maakte het satirische sketchprogramma Klikbeet, hij was te zien in tv-programma’s als Zondag met Lubach, Dit Was Het Nieuws en Last One Laughing (LOL), in 2024 maakte hij zijn toneeldebuut in het veelgeprezen stuk Wie is er bang voor Virginia Woolf? 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!