De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

apennoten-een-kist-vol-sintliedjes-2024-in-de-tamboer-milagro-elstak
apennoten-een-kist-vol-sintliedjes-2024-in-de-tamboer-milagro-elstak

Een Kist Vol Sintliedjes (3+)

Apennoten

zo 01 december 2024 11:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 45 min.
  • € 10,00

Het bekende tv-programma Apennoten van NPO Zapp komt naar De Tamboer met een speciale Sinterklaasvoorstelling!

Fotografie: Milagro Elstak

Kijk jij ook altijd naar Apennoten op NPO Zapp? Kom dan naar De Tamboer voor een speciale Sinterklaasvoorstelling van Apennoten, vol met Sinterklaasliedjes. Met liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes!

Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed? Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen! Deze Sintshow is heel interactief. We gaan samen muziek maken, want naast pepernoten zijn er natuurlijk ook muzieknoten. De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist…?

Over Apennoten

Apennoten is een duo dat van origine bestaat uit Bas Fortgens en Nienke van den Berg. In deze voorstelling worden de liedjes in een kleine bezetting gebracht door Saskia Voorbach en Tim Janse, met gitaar en de Apennoten-sampler. De kinderen kunnen met élk liedje meedoen door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kun je vooraf al beluisteren via de website van KRO-NCRV of Schooltv. De liedjes worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door de zangeres én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

Kinderen tot en met 12 jaar vrije toegang

Mede dankzij een bijdrage van de Rabobank, kunnen wij in seizoen 2024-2025 op een geselecteerd aantal voorstellingen vrije toegang bieden voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren is wel verplicht. Voor deze voorstelling betalen alleen personen vanaf 13 jaar toegang. 

Meer weten? Check kro-ncrv.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Waar kan ik parkeren?