De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Comedytunes Comedynight - 2025 in De Tamboer

Comedytunes Comedynight

Cabaretweekend 2025

zo 20 april 2025 20:00 uur
Bestel
  • € 12,50

Beeld: Dimitri Jansma

Comedytunes Comedynight komt naar De Tamboer tijdens het Cabaretweekend

Kom langs bij Comedytunes. De maffe verhalen van drie van de beste comedians van Nederland, en een mc die de show aan elkaar praat, zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen aanmaakt. Je merkt het al snel: je ontspant, lacht en voelt je stresshormonen verdwijnen. Na een avondje Comedytunes Comedynights sta je daarom weer buiten met een fris en energiek gevoel. Waar wacht je nog op?! 

Een groot arsenaal aan comedians speelt in de shows van Comedytunes. Van bekende namen tot opkomende talenten. De line-up van deze Comedynight maken we later bekend!

Cabaretweekend 2025

Voor de derde keer dopen wij het paasweekend, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april, om tot Cabaretweekend. Maar liefst acht voorstellingen staan op het programma. Maak kennis met nieuwe en bekende cabaretnamen. Bekijk hier alle voorstellingen en reserveer hier direct voor de 3=2 actie.

3=2

Alle kaarten voor cabaretvoorstellingen in dit weekend kosten 12,50. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de derde cadeau! Op deze actie geven wij geen geld terug indien je bestelde kaarten retourneert.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?