Activiteiten

Bent u op zoek naar een locatie voor het organiseren van een activiteit? Bij De Tamboer in Hoogeveen bent u aan het juiste adres! Wij bieden allerlei verschillende mogelijkheden en alles kan besproken worden en samen met u op maat worden samengesteld. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina!

Theater arrangement

Wilt u uw relaties in de watten leggen, uw medewerkers trakteren op een inspirerende avond, met uw businessclub eens wat anders doen? Wij hebben hét arrangement voor een onvergetelijke avond met uw relaties of een gezellige avond met uw personeel!
Bij ons kunt u een bezoek aan één van de voorstellingen combineren met een volledig avondvullend programma. Wij ontvangen u en uw gasten in een aparte ruimte, verzorgen een heerlijk diner, u krijgt eersterangs kaarten voor de voorstelling. In de pauze en na afloop van de voorstelling staat er een drankje en hapje op u te wachten. Moeite met kiezen uit de vele voorstellingen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Businessloge

Het theater is een fantastische plek om zaken te doen of tijd door te brengen met een goede klant, relatie of met collega’s. De businessloge biedt u een volledig verzorgde avond, waarbij luxe gecombineerd wordt met exclusieve aandacht. Uw bezoek aan een voorstelling aangevuld met gebruik van een speciale VIP-ruimte.
Personen: minimaal 2

Netwerkbijeenkomst

Nieuwe zakenrelaties ontmoeten en uw bestaande contacten onderhouden, dat kunt u natuurlijk fantastisch doen in een stemmige ambiance. Onder het genot van een hapje en een drankje en eventueel gecombineerd met een bezoek aan één van onze voorstellingen of concerten, legt u de beste contacten.

Dinner on stage

Uitgebreid dineren op het podium en ondertussen genieten van bijvoorbeeld een prachtige opera, een magic show of themafeest. In De Tamboer kan het allemaal. Met onze demontabele vloer kunnen we de zaal uitbouwen tot een grote vlakke vloerzaal waardoor theater en dineren een beleving wordt.

Congres

Een één- of meerdaags congres organiseren doet u natuurlijk in een sfeervolle en theatrale ambiance, onze zalen zijn uiterst geschikt als congreszaal. De 2 theaterzalen zijn uitgerust met professionele audiovisuele middelen, geluids- en belichtingsapparatuur en decorinstallaties.

Tamboerzaal: 750 zitplaatsen
Passagezaal: 465 zitplaatsen

Symposium

Ook voor uw wetenschappelijk congres biedt De Tamboer de ideale ruimte. Er zijn 2 theaterzalen en daarnaast diverse kleinere ruimtes/zalen om bijeen te komen voor paneldiscussies, rondetafelgesprekken of workshops.

Tamboerzaal: 750 zitplaatsen
Passagezaal: 465 zitplaatsen

Beurs

Vakantiebeurs, hobby- of lifestylebeurs? De Tamboer biedt een podium voor elke passie. Elke beurs kan bij ons georganiseerd worden. Klein opgezet of juist flink uitpakken met bijpassende voorstellingen en gerechten. Wij denken graag met u mee.
Wij waren al eens een podium voor Vrijwilligersbeurs, Uitvaartbeurs, Banenbeurs en Tuinbeurs

Productpresentatie

Een podium voor uw passie!
Zet uw product in de schijnwerpers.
Wij bieden het ideale decor voor een spectaculaire presentatie. De Univézaal heeft de modernste technische faciliteiten voor licht, geluid en podiuminrichting voor de meest creatieve podium-toepassingen: zo nodig daalt er een auto uit de lucht neer... Spot aan!

Elevator pitch

Eén minuut, twee? Lukt het uw klant te overtuigen voordat onze lift de bovenste verdieping bereikt, en bereikt u ook uw doel?  De elevator pitch is een krachtige methode om klanten kennis te laten maken met u en uw organisatie. Train uw verkoop- en presentatietechniek in een theatrale omgeving.
Personen: minimaal 4

Teambuilding Teams in Tune

Op zoek naar een effectieve én leuke teambuilding? De experts van Teams in Tune staan klaar om door middel van muziek harmonie in uw organisatie te brengen. Zoekend naar ritme worden rollen duidelijk en verantwoordelijkheden bespreekbaar in de aanloop naar een sprankelend concert.
Personen: minimaal 4
Duur: 1,5 tot 4 uur

Gastspreker

Rene van der Gijp, Bill Clinton, Guido Thys, Wim Kieft, Cor Molenaar, welke gastspreker u ook wilt horen, wij regelen het. In de Tamboerzaal, Passagezaal of liever informeel in de Forum Foyer terwijl u geniet van een hapje en drankje. Staat u liever zelf op het podium om gastspreker te zijn, neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Personeelsfeest

Wilt u een sinterklaasfeest alleen voor uw medewerkers, Kerstborrel met gepast entertainment of een voorstelling met gezellige nazit in aparte ruimte? Alles kan in De Tamboer. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.
Locatie: hele gebouw of aparte zalen
Aantal personen: max.  2000

Bedrijfsfeest

Wilt u uw relaties in de watten leggen, uw medewerkers trakteren op een inspirerende avond, met uw businessclub eens wat anders doen? Wij hebben hét arrangement voor een onvergetelijke avond en bieden verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje. U kunt een bezoek aan één van de voorstellingen combineren met een volledig avondvullend programma. Wij ontvangen u en uw gasten in een aparte ruimte, verzorgen een heerlijk diner en u krijgt eersterangs kaarten voor de voorstelling. In de pauze en na afloop van de voorstelling staat er een drankje en hapje op u te wachten.

Jubileum

Wilt u een jubileum groots vieren of liever intiem? Voor uw wensen hebben wij de perfecte ruimte. Ook de innerlijke mens vergeten we niet. Vanuit eigen keuken kan alles worden verzorgd: van ontvangst met koffie en gebak tot luxe, aan tafel geserveerde diners. Ook (thema)buffetten voor 50 tot 500 personen zijn mogelijk. De horeca-exploitatie beschikt over een partykeuken met alle moderne faciliteiten en kan dus aan al uw wensen voor diners en buffetten voldoen.

Neem contact op via 0528-280110, b.smit@detamboer.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Contact

Vul hier je naam in.
Vul hier een geldig e-mailadres in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul hier een omschrijving van je evenement/activiteit in.
Vul hier de datum/periode in.
Vul hier het aantal personen in.
Vul hier je zaalvoorkeur in.
Vul hier je eventueel opmerkingen in.

Deel via