De Tamboer

Nieuwe data voorstellingen bekend

7 april 2020

Onze programmeurs hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om alle voorstellingen vanaf 12 maart tot 1 juni te verplaatsen. De omvang van deze klus was enorm, maar we zijn erg blij dat we voor bijna alle voorstellingen een vervangende datum hebben kunnen vinden, zodat we iedereen weer hopen te mogen ontvangen.

Alle verplaatsingen op een rijtje


*Drenthe Plat zal in 2021 niet de voorstelling Lachen is gezond spelen, maar de nieuwe show Drentse humor.
**Dirk Scheele zal in 2021 niet zijn voorstelling In Holland staat een huis spelen, maar: Roep van de jungle.

Help uw theater!

We bevinden ons in een spannende tijd, waarin de gezondheid van een ieder natuurlijk voorop staat. Toch willen we ook vragen om uw hulp om ons geliefde theater te steunen in deze crisis. Hoe kunt u ons helpen?

We hopen vooral dat u zoveel mogelijk ons theater blijft bezoeken, zodra dit weer mogelijk is. Op die manier steunt u niet alleen De Tamboer, maar ook de artiesten, gezelschappen, leveranciers en vele zzp'ers die worden getroffen door deze crisis. Bent u verhinderd op de nieuwe voorstellingsdatum? Help ons dan door uw kaartje toch te houden. Misschien kunt u een familielied, vriend of kennis blij maken met uw kaartje.

Normaliter bieden we u een tegoedbon aan, maar op dit moment worden er nog steeds landelijke gesprekken gevoerd binnen de theaterbranche en met de minister over hoe hiermee om te gaan. Vanwege de omvang van de crisis en de vele duizenden voorstellingen die landelijk worden verplaatst, vragen we nogmaals om uw geduld totdat we hierover een besluit kunnen nemen. De gevolgen hiervan zijn cruciaal voor het voortbestaan van De Tamboer. Bekijk ook onze veelgestelde vragen hierover.

We mogen dan wel niet tot cruciale beroepen behoren, maar volgens ons zijn kunst en cultuur wél cruciaal en vitaal voor een samenleving. Kijk maar eens naar de vele initiatieven van muzikanten, theatermakers en kunstenaars die blijdschap, ontroering, verwondering en verbroedering in een tijd van eenzaamheid brengen. Dat alles is in het theater niet mogelijk zonder publiek, zonder u!
We wensen u allemaal veel gezondheid toe, zodat we elkaar hopelijk snel weer kunnen zien bij de vele mooie voorstellingen in ons en uw theater.