Rumag

Theater Event

do 11 februari 2021 20:15 Passagezaal theatercollege

Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst. Reeds gekochte kaarten blijven actief, maar de verkoop is op dit moment gesloten. We volgen alle ontwikkelingen nauwlettend en hopen in november meer duidelijkheid te kunnen geven over de voorstellingen in 2021. Toch alvast een kaartje reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@detamboer.nl

Dé internetsensatie die iedereen kent van de zwart-witte, ongecompliceerde, grappige slogans is voor het eerst live in het theater te zien! Hoe dat zal aanvoelen? Als een belevenis! Als bezoeker ben je onderdeel van de show, waarin iedereen samen op zoek gaat naar de grenzen. Wat kan en wat kan er absoluut niet? Alles komt aan bod: lifestyle, humor, kleding, seks en natuurlijk die rare gast naast jou in de bus. Over alles en iedereen wordt een oordeel geveld. Via de bekende, grappige teksten wordt de beste Rumagger van de zaal gezocht. Ook zijn er speciale gasten uit de wereld van humor en muziek. Wie? Dat verklappen we nog niet!

Met bijna een miljoen volgers is Rumag met zijn originele, grove, seksuele en grappige teksten hét lifestylemerk van Nederland.

Speeldata

do 11 februari 2021 20:15 Passagezaal theatercollege


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22,50
CJP € 20,50

Meer info

rumag.nl


Deel via