RUMAG theatershow

RUMAG. - Biografie

Naam
RUMAG.
Opgericht
2014
Website
rumag.nl

Binnenkort in De Tamboer

za 02 april 2022 20:15
Bestel

RUMAG. in De Tamboer

Dé internetsensatie die iedereen kent van de zwart-witte, ongecompliceerde, grappige slogans is voor het eerst live in het theater te zien! Hoe dat zal aanvoelen? Als een belevenis! Kom het zelf meemaken op donderdag 11 februari 2021.

Over RUMAG.

Rumag is de afkorting voor Rude Magazine en is begonnen als een online platform. Het begon allemaal in 2014, toen Thijs van der Heide en Tim Degenaars begonnen met de blog. Inmiddels zijn de blog posts vervangen door spreuken, welke worden gedeeld op de sociale mediakanalen Facebook en Instagram. Het bedrijf is uitgegroeid tot dé internetsensatie en iedereen kent de slogans die humoristisch en grof zijn. Het succes heeft geleid tot een eigen kledinglijn en merchandise, de spreuken worden onder andere gedrukt op t-shirts, badhanddoeken, mokken en meer. 

Naast het online platform en kledingbedrijf, is Rumag een influencer, een mediabedrijf, ene productiehuis en een uitgeverij. Rumag creëert, distribueert en verkoopt eigen content, waarbij het allemaal draait allemaal om de empowerment van millenials.