Ali B

KOORTS

do 1 april 2021 20:15 Tamboerzaal cabaret

Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst. Reeds gekochte kaarten blijven actief, maar de verkoop is op dit moment gesloten. We volgen alle ontwikkelingen nauwlettend en hopen in november meer duidelijkheid te kunnen geven over de voorstellingen in 2021. Toch alvast een kaartje reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@detamboer.nl

Naast rapper, The Voice-jurylid en gevierd programmamaker, timmert Ali B ook als theaterman aan de weg. Dat zal niet veel mensen zijn ontgaan, want hij won de Neerlands Hoop prijs, werd genomineerd voor de Poelifinario en Matthijs van Nieuwkerk prees zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als “misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen”. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook in KOORTS laat hij op talloze onderwerpen zijn licht schijnen. Zijn optimisme wint het gelukkig nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “zelfs als het mis gaat, komt het goed”.

Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Verhitte debatten doen de temperatuur hoog oplopen, af en toe naderen we zelfs het kookpunt. Maar koorts is tegelijkertijd het begin van genezing, van opwinding, van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts weer een beetje is afgezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in De Tamboer!

Deze voorstelling stond gepland op 15 januari 2019, maar is verplaatst naar het nieuwe seizoen '19/'20:

"De actualiteit heeft de thematiek van het programma ingehaald waardoor ik er inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt mede door een aantal veranderingen in mijn privé leven, waaronder de geboorte van mijn derde zoontje, afgelopen zomer. Om diezelfde reden heb ik een aantal keuzes moeten maken waardoor ik niet de ruimte en tijd heb kunnen vinden om de show op het niveau te krijgen dat jullie van mij mogen verwachten. Ik bied dan ook mijn welgemeende excuses aan en hoop op jullie begrip. Heel graag tot volgend jaar!" - Ali B.

Speeldata

do 1 april 2021 20:15 Tamboerzaal cabaret


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22,50
CJP € 20,50

Meer info

www.alib.nl


Deel via