John Denver Tribute

John Adams Band

za 26 maart 2022 20:15 Passagezaal muziek

Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst. Reeds gekochte kaarten blijven actief, maar de verkoop is op dit moment gesloten. We volgen alle ontwikkelingen nauwlettend en hopen in november meer duidelijkheid te kunnen geven over de voorstellingen in 2021 en 2022. Toch alvast een kaartje reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@detamboer.nl

Take Me Home Country Roads, Leaving On A Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love: muziek die wereldwijd bekend is. John Adams en zijn Amerikaanse band brengen een eerbetoon aan het leven en de carrière van John Denver. John was halverwege de jaren ’70 de bestverkopende artiest ter wereld. Deze hit-machine verkocht meer dan 100 miljoen albums. In 1997 verongelukte hij.   

De Nederlandse Jos van den Brom was groot fan en verhuisde in 2000 als John Adams naar Denvers staat Colorado. Adams treedt sindsdien in de Verenigde Staten op met zijn veel gewaardeerde John Denver tribute. Samen met zijn band weet hij op perfecte wijze het echte Denver-geluid te benaderen. Oordeel zelf!

Band: John Adams, Amanda Adams, Ron Jolly, Steve Wilson, Robb Heskett, Jeff Ingram en Randy Utterback.

Speeldata

za 26 maart 2022 20:15 Passagezaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27,50
CJP € 25,50

Meer info

johnadamsband.com


Deel via