Dirk Scheele 2+

In Holland staat een huis

zo 26 april 2020 14:30 Passagezaal kids

Aansluitend op de nieuwe regels vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM worden alle concerten, voorstellingen en activiteiten in De Tamboer en Het Podium tot 1 juni geannuleerd. Kaartkopers ontvangen meer informatie per e-mail.

Dirk Scheele steekt grote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. In de voorstelling In Holland staat een huis is een groot meezingfeest voor jong en oud!

Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funky versie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als Ik heb een tante in Marokko uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.

Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuw Hollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Over Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders.Speeldata

zo 26 april 2020 14:30 Passagezaal kids


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 12,50
Kind € 12,50

Meer info

www.dirkscheele.nl/


Deel via