Dirk Scheele 2+

De Roep van de Jungle

zo 9 mei 2021 14:30 Passagezaal kids

Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst. Reeds gekochte kaarten blijven actief, maar de verkoop is op dit moment gesloten. We volgen alle ontwikkelingen nauwlettend en hopen in november meer duidelijkheid te kunnen geven over de voorstellingen in 2021. Toch alvast een kaartje reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@detamboer.nl

De Roep van de Jungle

In deze muzikale voorstelling gaat Dirk in de jungle op zoek naar zijn oude vriend Japie het Apie – bekend van de bioscoopfilm en uit Dirk’s best bekeken video op YouTube. Tijdens de zoektocht komt Dirk allemaal muzikale beesten tegen die hem helpen bij de zoektocht naar zijn maatje. En dat zorgt voor een boel hilarische taferelen. Als Dirk Japie uiteindelijk heeft gevonden, blijkt dat hij een swingende Apenband heeft opgericht. Helaas mist de band nog een paar bandleden… Dit is hét startsein voor de talentenjacht De Roep van de Jungle. Samen met de andere kinderen en de dieren strijd jij om een plekje op het podium bij Dirk en zijn muzikanten! 

Geniet van een spetterend Jungle-Popconcert met bekende en nieuwe liedjes van Dirk en zing en dans lekker mee!

Over Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders.

Speeldata

zo 9 mei 2021 14:30 Passagezaal kids


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 12,50
Kind € 12,50

Meer info

www.dirkscheele.nl/


Deel via