The Bluebirds

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise

do 22 april 2021 20:15 Passagezaal muziek

Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst. Reeds gekochte kaarten blijven actief, maar de verkoop is op dit moment gesloten. We volgen alle ontwikkelingen nauwlettend en hopen in november meer duidelijkheid te kunnen geven over de voorstellingen in 2021. Toch alvast een kaartje reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@detamboer.nl

Toen Elske, Krystl en Rachèl elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten duurde het niet lang voordat de formatie The Bluebirds was geboren. De drie zangeressen en powervrouwen hebben hun sporen allemaal ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziek. Nu bundelen ze hun prachtige stemmen en krachten voor een ode aan de mooiste americana en country songs.
Geïnspireerd door de hitserie Nashville en Trio, het album van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris presenteren de dames hun liedjes in een intieme setting. U hoort natuurlijk country klassiekers, maar ook onbekender werk van onder meer de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Elske, Krystl en Rachèl laten ook liedjes horen van hun lovend ontvangen debuut Sisters. En ze doen dat zoals het hoort in dit genre: catchy, driestemmig en persoonlijk.

Als trio speelde The Bluebirds al in vele clubs, theaters en festivals. De dames stonden in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso een paar dagen uit en komen nu voor het tweede theaterseizoen terug met hun prachtige theaterprogramma. De drie sterke persoonlijkheden met elk hun eigen sound vormen een bijzondere eenheid. Laat u verrassen door hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen!

 

Speeldata

do 22 april 2021 20:15 Passagezaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22,50
CJP € 20,50

Meer info

thebluebirdsmusic.nl


Deel via