Alle activiteiten in De Tamboer en Het Podium tot 1 juni afgelast!

15 maart 2020

Laatste update: dinsdag 24 maart, 8.50 uur

Aansluitend op de nieuwe regels vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM worden alle concerten, voorstellingen en activiteiten in De Tamboer en Het Podium tot en met 1 juni geannuleerd. Kaartkopers ontvangen meer informatie per e-mail.

Verplaatsingen

Onze programmeurs gaan op zoek naar vervangende data voor alle concerten en voorstellingen. Zodra er een alternatieve datum bekend is voor de concerten en voorstellingen, worden bezoekers van ieder evenement hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. 
Op dit moment zijn de volgende vervangende data bekend:

• 13 maart Sanne Wallis de Vries, verplaatst naar 27 november 2020
• 14 maart Her Majesty, verplaatst naar 19 maart 2021
• 27 maart John Denver Tribute, verplaatst naar 26 maart 2022 (!)
• 3 april Albert Hammond, verplaatst naar 22 oktober 2020
• 5 april Liberty, verplaatst naar 1 november 2020

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb kaarten voor een voorstelling of concert dat is afgelast. Wat moet ik doen?

Je hoeft niets te doen, we vragen voorlopig alleen om je geduld. Zodra onze programmeur een vervangende datum heeft gevonden, laten we dat per e-mail weten. Je ontvangt dan automatisch tickets voor de nieuwe datum, de oude toegangskaarten zijn daarmee ongeldig.

Gaan de voorstellingen en concerten na 1 juni wel door?

Zoals je zult begrijpen kunnen wij het antwoord op deze vraag nog niet voorspellen. We houden alle ontwikkelingen en adviezen vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM goed in de gaten. 

Ik kan de voorstelling of het concert niet bezoeken op de vervangende datum, krijg ik mijn geld terug?

Helaas kunnen we daar op dit moment geen antwoord op geven. We hebben tot onze spijt moeten besluiten dat we onze reguliere voorwaarden nu niet kunnen hanteren. De gevolgen van het corona-virus zijn dermate groot voor de culturele sector dat er vanuit de theater- en popbranche is opgeroepen om op dit moment geen geld te retourneren.  

Er wordt om tijd gevraagd om alle financiële gevolgen beter in kaart te brengen. Er zijn allerlei gesprekken gaande binnen de culturele sector en overheid, zo worden de mogelijkheden van een steunpakket onderzocht. We volgen de uitkomsten hiervan nauwlettend.
Bekijk hier een aantal van de initiatieven.

Mijn vraag is niet beantwoord, waar kan ik terecht?

Stuur je vraag naar info@detamboer.nl. Houdt er wel rekening mee dat het langer dan normaal kan duren voordat je een reactie van ons ontvangt.

Gesloten

De Tamboer en Het Podium zijn voorlopig gesloten. Dit betekent dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Onze e-mail wordt wel gelezen, maar houdt alstublieft rekening met het feit dat het langer dan normaal kan duren voordat je een reactie van ons ontvangt.   

We vragen om begrip voor onze situatie. We bevinden ons in uitzonderlijke omstandigheden van overmacht, waarin we de gezondheid van ons publiek en onze gasten voorop stellen. 


Deel via