Maartje & Kine

Hoge Noot

do 2 april 2020 20:15 Passagezaal cabaret

Aansluitend op de nieuwe regels vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM worden alle concerten, voorstellingen en activiteiten in De Tamboer en Het Podium tot 1 juni geannuleerd. Kaartkopers ontvangen meer informatie per e-mail.

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor. Maartje & Kine overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. En dat alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek. Van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden. Maartje & Kine musiceren door met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot, zelfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Maartje & Kine zijn bekend van hun optredens bij onder andere Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Lowlands, Opium op Oeral, Concert At Sea en hun radiocolumns. Hoge Noot is hun vierde theatertour.

De pers:

“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor” - Theaterkrant ★★★★
"Verfrissende muzikale comedy" - Leeuwarder Courant ★★★★

Mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer

Speeldata

do 2 april 2020 20:15 Passagezaal cabaret


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00
Vriendenprijs € 4,00

Meer info

maartjeenkine.nl


Deel via