Maartje & Kine

Speelbeesten

wo 21 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret

Deze voorstelling is vanwege het corona-virus verplaatst van 21 oktober 2020. In plaats van Hoge Noot zullen Maartje & Kine de voorstelling Speelbeesten spelen.

Maartje & Kine maken met Speelbeesten van de coronanood een deugd. Waar anderen tijdens de lockdown hun huis volledig opruimden, begonnen aan een studie Mandarijn voor Beginners of gingen trainen voor de triatlon, doen ook Maartje & Kine wat zij al veel te lang wilden maar nooit deden: een programma maken over alle onderwerpen die zij tot nu toe nog niet aandurfden. Bijvoorbeeld het maken van liedjes over die ontbrekende kinderwens, Kines haat/liefdeverhouding met thuisland Noorwegen, Maartjes voornemen om haar relatie te beëindigen en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders. 

In Speelbeesten springen deze twee multi-instrumentalisten voor de hongerige leeuwen, aangejaagd en opgejut door de gelauwerde schrijver Peer Wittenbols. Met hun rijke verzameling nieuwe nummers klimmen ze bij ons de bühne op en geen avond is hetzelfde, omdat ze ook tijdens de tournee voortdurend nieuw materiaal gaan schrijven. Als publiek ben je onderdeel van hun gewaagde experiment: nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat? Een volstrekt nieuwe kant van Maartje & Kine: persoonlijker, gedurfder en riskanter. Maar zoals altijd onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. Als ware 'Speelbeesten' wil het duo niks liever dan het theaterdoek aan flarden zingen.

De pers:

“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor” - Theaterkrant ★★★★
"Verfrissende muzikale comedy" - Leeuwarder Courant ★★★★

Mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

wo 21 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 15,00
Vriendenprijs € 4,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 15,00
Vriendenprijs € 4,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 15,00
Vriendenprijs € 4,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 15,00
Vriendenprijs € 4,00

Meer info

maartjeenkine.nl


Deel via