Gonnie en Gijsje 2+

Samen op stap

vr 22 mei 2020 10:30 Beeldentuin kids

Aansluitend op de nieuwe regels vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM worden alle concerten, voorstellingen en activiteiten in De Tamboer en Het Podium tot 1 juni geannuleerd. Kaartkopers ontvangen meer informatie per e-mail.

"Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld."

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Ze zit altijd bij de hooiberg. Maar op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap.
Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Naar het prentenboek van Olivier Dunrae

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrae. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt, maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Tuin

Bij mooi weer vindt de voorstelling lekker buiten in de tuin plaats.

Speeldata

vr 22 mei 2020 10:30 Beeldentuin kids


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00
Kind € 7,50

Deel via