Sanne Wallis de Vries

HEEL.

za 24 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret

Deze voorstelling is vanwege het corona-virus verplaatst naar zaterdag 24 oktober. 

Sanne kan haar bejubelde voorstelling KOM. nu niet spelen. Dus gaat ze de theaters langs met een heel nieuw solo-programma: de interim-voorstelling HEEL.
HEEL. is een voorstelling die er 'normaal' nooit geweest zou zijn. Ook heel bijzonder dus. En wat is normaal? Een interactieve interim cabaretvoorstellingen, helemaal voor deze tijd. Vol stand-up comedy, zang, dans en gastoptredens van lokale beroemdheden. Maar bovenal is het publiek de hoofdgast!

De pers over Kom:

"als ze haar spektakelstukken van stal haalt, wordt het hilarisch." – NRC ★★★★
"Met Kom, haar zevende programma, laat Wallis de Vries nog maar eens zien wat voor een veelzijdige cabaretier ze is." - de Volkskrant ★★★★
“Kom is een wervelende uitnodiging om het met elkaar te blijven proberen.” – de Volkskrant ★★★★
“Vreemd? Niet in de wereld van Sanne Wallis de Vries.” - Cabaret.nl ★★★★
“Activisme met veel zelfspot.” – Theaterkrant 

Sanne Wallis de Vries

Nadat Sanne de jury- én publieksprijs won op het Leids Cabaret Festival, ging in 1997 haar eerste soloprogramma in première. Al snel volgden er meerdere voorstellingen. Ondertussen werd ze bekend dankzij haar persiflages in Kopspijkers en Koefnoen. Maar kinderen kennen Sanne weer als directrice uit Mees Kees. Na zeven jaar waagde Sanne zich in 2017 weer aan een nieuw soloprogramma. Gut werd genomineerd voor een Poelifinario. In datzelfde jaar wist ze in Wie is de Mol? Tomas Cammaert als Mol te ontmaskeren, waarmee ze het programma won.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

za 24 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

Meer info

sannewallisdevries.nl


Deel via