De Tamboer

Bluesfestival, Anneke van Giersbergen, Back To The Country en meer muziek

10 april 2018

De Tamboer maakt vandaag weer nieuwe concerten en festivals voor het nieuwe theaterseizoen bekend. Onder meer Anneke van Giersbergen, Back To The Country en Moya Brennan komen naar De Tamboer. Voor het Bluesfestival halen we de levende blueslegende Joe Louis Walker naar Hoogeveen. De kaartverkoop van deze nieuwe concerten en festivals is vandaag gestart. Lees snel meer of bestel direct kaarten! 

Irish Festival 29 september

Geniet van de heerlijke, gezellige Ierse muziek, van de bekende folk klassiekers tot fantastische jigs & reels. En natuurlijk mogen de Guinness en Irish Red niet ontbreken! Vanuit Ierland komen Drops of Green, High Time en Dubh Linn in elk geval over. Bestel nu snel Early Bird kaarten en profiteer van € 10,- voordeel! Klik hier om te bestellen.

Rot op met die geraniums! 6 oktober

De legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur Maarten Spanjer en presentator Arno Smit nodigen u uit voor een nostalgische muziekreis naar de jaren ’50 en ’60 met herkenbare hits, herinneringen en foto’s. Komt u gekleed zoals u er in de jaren ’50 en ’60 uit had willen zien? Kaarten en info.

Jan Smit 16 oktober

Na bijna vijf jaar komt Jan weer terug naar de theaters met een nieuwe, intieme theatershow rondom zijn nieuwe album. Hij neemt u mee op muzikale reis. Klik hier om te bestellen.

Bluesfestival Hoogeveen 17 november

Maak je klaar voor een topfestival, want De Tamboer belooft een heerlijke bluesavond met fantastische internationale acts en Nederlandse toppers! Voor de dertiende editie trekken we alles uit de kast. Bevestigd: levende legende Joe Louis Walker, Dana Fuchs, “Amerika’s hotste accordeonspeler” Dwayne Dopsie en het Nederlandse Barrelhouse. And more to come

Anneke van Giersbergen 17 februari

Anneke viert haar 25-jarige muziekcarrière met een intieme theatershow, waarin u een bijzonder inkijkje krijgt in het leven van de veelzijdige zangeres. Ze zingt akoestische uitvoeringen van songs uit haar carrière en vertelt anekdotes. Bestel hier kaarten.

MT Sessions 10 maart

Marsha Pendjol en Theo van de Poll staan opnieuw in De Tamboer, met diverse hits uit de jaren ’80 in de typische MT Sessions-stijl: sfeervol, relaxed en oprecht. Ze worden hierbij weer bijgestaan door bevriende muzikanten. Bestel hier kaarten.

Robert Long 15 maart

Vier solisten brengen met uitvoeringen van zijn vele mooie liedjes een eerbetoon aan Robert Long, de singer-songwriter die dit jaar 75 jaar zou zijn geworden. Met grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen vertellen ze over hun ontmoeting met ‘de meester’. Kaarten & info.                                                                     

Symphonic Rock Night 23 maart

Twaalf topmuzikanten presenteren een adembenemende show vol legendarische songs van Yes, Pink Floyd, Camel, Genesis, Gino Vannelli, Supertramp, Rush, Marillion en meer! U wordt ondergedompeld in de symfonische popmuziek van de jaren ’70. Meer info & kaarten.

Back to the Country 30 maart

Dick Altena, Cor Sanne en de band Savannah nemen u mee terug naar de country en rock’n’roll tijd van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens en The Everly Brothers. Na afloop krijgt u nog een gezellig meezingfeest in de foyer cadeau! Reserveer hier.

It's a Man's World 6 april

The Legends brengen in een ijzersterk soulprogramma een theatrale ode aan de grootste soulzangers allertijden. Steffen Morrison en Big Boy Caprice kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren De Tamboer om tot een swingende soultempel. Bestel hier kaarten.

Moya Brennan 10 april

Moya Brennan is al jarenlang de ‘first lady of Celtic music’. Vanavond laat ze zien waarom zij wordt gezien als dé ziel van de Keltische muziek. Klik hier voor meer info & kaarten.

Legendary Albums - Bruce Springsteen 26 april

Erwin Nyhoff en zijn LA-Live Band spelen het bekroonde Bruce Springsteen album Born In The USA. Een twee uur durend rocktheaterspektakel! Erwin Nyhoff bewijst de energie en zeggingskracht van The Boss te kunnen evenaren in deze nieuwe Legendary Albums Live productie. Bestel nu kaarten.